19 / 04 / 2024

Ayhanlar Holding Liman Bandırma AVM'yi açtı!

Ayhanlar Holding Liman Bandırma AVM'yi açtı!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Ayhanlar Holding tarafından yapılan Liman Bandırma AVM, törenle açıldı. Ayhanlar Holding, ilçeye yaklaşık 40 milyon dolarlık iş merkezi ve belediye hizmet binası olmak üzere çeşitli yatırımlar gerçekleştirdi



Bin kişinin istihdam edileceği AVM, 3 bin metrekare kullanılabilir alan üzerine kuruldu. Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Ayhanlar Holding tarafından yapılan Liman Bandırma AVM, törenle açıldı.

Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, törende yaptığı konuşmada, Ayhanlar Holding'in ilçeye yaklaşık 40 milyon dolarlık iş merkezi ve belediye hizmet binası gibi yatırımlar gerçekleştirdiğini söyledi.

AVM'lerin kentlerin gelişmişlik düzeyinin göstergesi olduğunu dile getiren Arslan, "Ayhanlar Holding, büyük bir riske girerek bin kişinin istihdam edileceği bir yatırımı Bandırma'ya kazandırmıştır. Holding yöneticilerine ilçemize yönelik yatırımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu tür yatırımların bölgemizde ve ilçemizde artmasını diliyoruz" dedi.

Ayhanlar Holding Genel Koordinatörü Ahmet Tayfur ise alışveriş merkezi yatırımlarının bacasız fabrika gibi algılanılması gerektiğini söyledi.

Liman Bandırma AVM'de toplam bin kişinin çalışacağını dile getiren Tayfur, şunları söyledi:

"İstanbul, İzmit ve Adapazarı'nın ardından sanayi ve tarım faaliyetleri alanında hızla gelişen Bandırma'ya bu yatırımı yapmaktan dolayı mutluyuz. Liman Bandırma AVM, 23 bin metrekare kullanılabilir alan üzerine kuruldu. 55 ulusal ve uluslararası markanın yer aldığı AVM'yi ayda 400 ila 450 bin kişinin ziyaret etmesini bekliyoruz."

Açılış törenine Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aslan, Ayhanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ayhan ve çok sayıda davetli katıldı.

Dünya


Geri Dön