24 / 04 / 2024

Aykutoğlu Flats Küçükköy fiyatları!

Aykutoğlu Flats Küçükköy fiyatları!

Firma: Aykutoğlu İnşaat

Proje: Aykutoğlu Flats

Aykutoğlu Flats Küçükköy fiyatları metrekare bazında 5 bin lira ile 5 bin 500 lira arasında değişiklik gösteriyor. Gaziosmanpaşa Küçükköy'de yükselen Aykutoğlu Flats projesinde satışlar önümüzdeki ay başlıyor...




İstanbul'un Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Küçükköy bölgesinde yükselen  Aykutoğlu Flats  projesi konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Aykutoğlu Flats Küçükköy fiyatları öncesinde Aykutoğlu Flats projesinden bahsedelim.


Gaziosmanpaşa Aykutoğlu Flats projesi  Aykutoğlu İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Tek blok olarak inşa edilen Gaziosmanpaşa Aykutoğlu Flats projesi 21 katlı olarak yükseliyor. Aykutoğlu Flats Gaziosmanpaşa projesinde ilk 5 kat ticari birimlere ayrılıyor.



Aykutoğlu Flats Küçükköy fiyatları!


Aykutoğlu Flats Küçükköy fiyatları konut satışlarında metrekare birim fiyatı olarak 5 bin lira ile 5 bin 500 lira arasında değişiyor. Aykutoğlu Flats Gaziosmanpaşa projesinde satışların bir ay sonra başlaması planlanıyor.


Gaziosmanpaşa Aykutoğlu Flats projesinde konutlar 70 metrekare ile 135 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Aykutoğlu Flats Küçükköy projesi 112 adet konut ve 60 adet ticari birimden meydana geliyor.


Aykutoğlu Flats Küçükköy satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Aykutoğlu Flats Küçükköy projesinde 1+1'ler 70 metrekare, 2+1'ler 100 metrekare, 3+1'ler 135 metrekare büyüklüğe sahip.


Aykutoğlu Flats Gaziosmanpaşa nerede?

Aykutoğlu Flats Gaziosmanpaşa adres :İstanbul Caddesi Fevzi Çakmak Mah. No:1 Küçükköy, Gaziosmanpaşa - İstanbul


Küçükköy Aykutoğlu Flats iletişim

Telefon: 0212 650 91 32-33

Web Adresi: http://www.aykutoglu.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön