19 / 04 / 2024

Aynur Vergili: AcademicLife projesi yoğun ilgi görüyor!

Aynur Vergili: AcademicLife projesi yoğun ilgi görüyor!

Aynur Vergili, projelerini anlattı. Vergili, "inşaat sektörü yavaşlama dönemi yaşamasına rağmen bizler talepleri karşılamada zorluk çekiyoruz. Müşterilerimizin bu yoğun talebini karşılamak için yeni projeler üretmek zorundayız " dedi.




İnşaat sektörü yavaşlama dönemi yaşamasına rağmen bizler talepleri karşılamada zorluk çekiyoruz. Müşterilerimizin bu yoğun talebini karşılamak için yeni projeler üretmek zorunda kalıyoruz. Ve son olarak sunu söylemeliyim ki inşaat sektöründe kesinlikle ve kesinlikle kaliteden ödün verilmemesi gerekmekledir ki müşteriler verdiği paranın karşılığını hakkı ile alsınlar. Yani güven ve inşaat üretiminde dürüstlük daireyi kaça sattığınızdan daha önemlidir" değerlendirmesini yaptı. 


Kocaeli'nde faaliyet gösteren Seydanlar İnşaat, gelişimini her geçen gün artırıyor, Sektör durgun olmasına rağmen İzmit Umultepe'de süren Academiclife Projesinden Vergili oldukça memnun. Yönetim Kurulu Başkanı Aynur v, Vergili, bu ilgiyi projenin güney cepheye hakim ve muhteşem bir doğa içerisinde bulunmasına bağlıyor. Vergili, firma olarak kaliteden asla ödün vermediklerini ve tüm malzemelerde ultra lüks tercih yaptıklarını ve bu bağlamda ıslak zeminlerde litra. ahşap grubunda lake kapılar, Alman marka laminantlar. mutfak dolaplarında arsinal akrilik PVC'Ierde voswagen ve vvinso ısıcam, dış cephe yalıtımında 5 cm baumint marka malzeme kullandıklarını belirtti. Projelerin inşasında her bir detaya kendisi oturacakmış gibi titizlikle eğildiğini ifade eden Vergili "Projemiz çok katlı JP beton yığını olmasından ziyade Kocaeli'nin deprem bölgesinde olduğu gerçeğini unutmadan. 3 katlı çizgiler taşıyarak şık ve butik bir anlayışla hazırlandı" ifadesini kullandı.

 

MÜŞTERİ KİTLESİ AKADEMİSYENLER


 Projenin adından yola çıkarak müşteri kitlesini tamamen akademisyenlerden seçtiğini kaydeden Aynur Vergili. "Projemiz Kocaeli'de minimalist çizgiler taşıyan tek proje ve lokasyon olarak eşsiz bir noktadadır. Müşteri kitlemiz de çoğunluk olarak akademisyenden oluşmaktadır. Bu durumda farklılıklarını ortaya koymaktadır. Başarılı bir şekilde inşa edilen projemizin S ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak satışının bitirilmesi bu farkı teyit etmektedir. Bu ay inşaatına başlayacağımız ve içerisinde 2+1 ara kal. 3+1 ara kal. 3+1 dublex dairelerden oluşacak 2. Etap dairelerimizle ilgili satışlarımız devam sürüyor. 1. Etabımızda satış yoğunluğundan alım yapamayan müşterilerimizle yeni etabımızın yüzde 20 oranında satışını gerçekleştirmiş bulunmaktayız" bilgisini verdi. Projeye gösterilen yoğun talebin allında 1. Etapla kalitenin yüksek tutulmasının etkisinin büyük olduğunu ifade eden Vergili. "Firma olarak biz müşterilerimize 3 boyutlarda gördüğü neyse onu teslim eden. kaliteden ödün vermeyen, zamanından önce teslim eden kurumsal bir yapıya sahip olamamızdan dolayı aynı bölgede bu projemize örnek projeler yapmaya devam edeceğiz."


Posta Doğu Marmara 


Academic Life Kocaeli:

Web: http://academiclife.com.tr/

Telefon: 0262 505 00 00



Geri Dön