20 / 04 / 2024

Aypark Residence'da satışlar başladı!

Aypark Residence'da satışlar başladı!

Aypark Residence'ın diğer projelerden farklı olduğunu söyleyen Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, ilk 20 müşterilerine lansmana özel "tek fiyat" uygulaması ve çeşitli sürprizler sunacaklarını açıkladı...



Çeyrek asırdır Karşıyaka'da faaliyet gösteren Katal İnşaat'ın yeni projesi Aypark Residence, sunduğu avantajlarla dikkat çekiyor. 


Aypark Residence'ın diğer projelerden farklı olduğunu söyleyen Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, ilk 20 müşterilerine lansmana özel "tek fiyat" uygulaması ve çeşitli sürprizler sunacaklarını açıkladı.

 

Karşıyaka'da bugüne kadar çok farklı projeler yapıldığım, Aypark'ın bulunduğu alan itibariyle diğerlerinden ayrıldığını belirten Şahin, "İzmirlilere farklı bir dünyanın kapısını açıyoruz. 


Günümüz koşullarında en büyük ihtiyaç, güven içerisinde konforlu kaliteli bir yaşam sağlamak. Ulaşım alternatifleri ve rahatlığı son dönemlerde artan nüfus ile birlikte büyük önem arz ediyor. 

Şehir merkezi 5 dakika, otoban çıkışı ldakika olarak ayarlanmış olan lokasyonumuzla alışveriş merkezleri, sağlık kuruluşları ve okullara çok yakınız. Artık her yer çok yakın. Müşterilerimizden gelen yoğun talep doğrultusunda gerçek bir residence yaptık" dedi. 


Aypark Residence'da aile konsepti ve yatırım fırsatını birleştirdiklerini ifade eden Şahin, özetle şu bilgileri verdi: "Proje 20 katlı ve 18 katlı iki yüksek bloktan, 72 adet 2+1,143 adet 3+1 olmak üzere toplam 217 'akıllı ev' daireden oluşuyor. Zengin sosyal donatılara sahip projemiz, körfez, şehir merkezi doğa ve yeşil alan manzarası, açık kapalı otoparkı, yürüyüş alanları, bisiklet parkuru ile tüm beklentileri karşılayacak şekilde tasarlandı. Bu projede teknolojinin getirilerini son noktasına kadar kullandık. 5 yıldızlı otel konforundaki lobi girişi ve kartlı sistemler yanında her daire için hazırlan özel teraslar, görsel manzarayı kesmeyen güneş kontrollü açılır katlanır temberli cam giydirme, ısı pompaları ile yerden ısıtma ve tavandan soğutma şeklinde daire içi iklimlendirme özellikleri Aypark Residence'da konforu artırıyor."


Dünya 


Geri Dön