27 / 04 / 2024

Aypark Residence projesi

Aypark Residence projesi

İzmir’in en güzel bölgelerinden biri olan Karşıyaka'da hayata geçirilen Aypark Residence, Daikin Altherma ile sakinlerine 4 mevsim kesintisiz konfor sunuyor.

İzmir Aypark Residence fiyat!

İzmir Aypark Residence fiyat listesi henüz açıklanmadı. Yarın satışa çıkacak olan projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatifleri sunuluyor.

Aypark Residence iletişim!

Aypark Residence iletişim için 444 61 91 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. Toplamda 217 adet konutun yer aldığı proje 1 yıl sonra teslim edilecek.

Aypark Residence ne zaman satışta?

İzmir İl'i, Karşıyaka İlçe'sinde yükselen proje toplam 217 adet daireden oluşuyor. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Peki Aypark Residence ne zaman satışta?

Aypark Residence'da satışlar başladı!

Aypark Residence'ın diğer projelerden farklı olduğunu söyleyen Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, ilk 20 müşterilerine lansmana özel "tek fiyat" uygulaması ve çeşitli sürprizler sunacaklarını açıkladı...

Four Seasons Resorts and Private Residence projesi durduruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın dün Bodrum’da durdurduğu projelerden biri de Four Seasons Resorts and Private Residence projesi...

19 soruda Optimist Residence projesi!

Optimist Residence projesi konut, AVM ve ticari ünitelerden meydana geliyor. İşte 19 soruda Optimist Residence projesi...

Onurum İnşaat'ın yeni projesi: Beylikdüzü Onurlu Park Residence!

12 bin 490 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Onurlu Park Residence projesi toplam 72 adet daireden meydana geliyor. Projede teslimler Ekim ayında başlayacak.

NG Residence projesi satışa çıktı! 420 bin TL'den başlıyor!

NG Kütahya Seramik imzası ile inşa edilen NG Residence projesi satışa çıktı. Projede dairelerin fiyatları 420 bin TL'den başlıyor.

Wen Residence Levent Projesi fiyat!

Wen Residence projesi Genyap İnşaat tarafından hayata geçirildi. Wen Residence daire fiyatları 383 bin TL'den başlıyor...

Katal Aypark Residence satış fiyatları!

Katal İnşaat tarafından İzmir Karşıyaka'da inşa edilen Aypark Residence 217 adet daireden meydana geliyor. İşte, Katal Aypark Residence satış fiyatları...

Karşıyaka Aypark Residence fiyat 2016!

Aypark Residence projesinde toplamda 217 adet daire yer alıyor. Karşıyaka Aypark Residence fiyat listesi daire alanlarına göre değişiyor.

Aypark Residence Katal daire fiyatları!

Aypark Residence Katal daire fiyatları 675 bin TL'den başlıyor. Aypark Residence İzmir projesi Ocak 2017'de teslim ediliyor...

Karşıyaka Aypark Residence fiyat!

Aypark Residence projesi Katal İnşaat tarafından İzmir Karşıyaka'da inşa ediliyor. Karşıyaka Aypark Residence fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Aypark Residence Karşıyaka iletişim bilgileri!

Katal İnşaat imzası taşıyan Aypark Residence projesinde 2+1 daireler 675 bin TL'ye, 3+1 daireler 800 bin TL'ye satılıyor...

Aypark Residence Karşıyaka satış fiyatları!

Aypark Residence Karşıyaka satış fiyatları 675 bin TL'den başlıyor. Aypark Residence projesi önümüzdeki ay sonunda teslim ediliyor...

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar Residence Projesi!

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar Residence Projesi 25 katlı tek blok halinde yükseliyor. Yeni Yapı İnşaat Bağcılar Residence Projesi 258 bağımsız birimden meydana geliyor.

İzmir Aypark Residence fiyatları!

İzmir Karşıyaka'da konumlandırılan İzmir Aypark Residence projesi 217 adet daireden meydana geliyor. İzmir Aypark Residence fiyatları 675 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Aypark Residence projesi Haberi

Aypark Residence projesi

İzmir’in en güzel bölgelerinden biri olan Karşıyaka'da hayata geçirilen Aypark Residence, Daikin Altherma ile sakinlerine 4 mevsim kesintisiz konfor sunuyor. Fosil yakıtlara veya elektriğe dayalı klasik bir ısıtma sistemine göre 4 kat daha verimli çalışan Daikin Altherma, kullanıcılarına yüksek tasarruf imkanı sağlıyor.

İklimlendirme sektörünün öncü markası Daikin’in Eco Label ödüllü Altherma ısı pompaları, Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de en çok tercih edilen iklimlendirme alternatiflerinden biri oldu. Yüksek verimlilik ve tasarruf değerlerinin yanı sıra çevreci işleyişi ile ön plana çıkan Altherma, yenilenen binalarda olduğu kadar yeni projelerde de tercih ediliyor. Son olarak İzmir’de yükselen Aypark Residence da tercihini geleneksel yöntemlerden yana değil yenilikçi bir cihaz olan Daikin Altherma’dan yana yaptı.

ALTHERMA İLE ‘BAĞIMSIZ’ KONFOR

İzmir Karşıyaka’da Katal İnşaat tarafından gerçekleştirilen ve mekanik uygulaması...