19 / 04 / 2024

Ayvacı Park'ta yaşam Eylül'de başlıyor! 124 bin TL'ye!

Ayvacı Park'ta yaşam Eylül'de başlıyor! 124 bin TL'ye!

Kurtköy'de 12 bin metrekarelik bir alana inşa edilen Ayvacı Park projesinde yaşam önümüzdeki Eylül ayında başlıyor…



Sabiha Gökçen Havaalanı yeni dış hatlar terminali ve Teknopark projesinin faaliyete geçmesiyle bölge İstanbul için çok cazip bir hale geldi.. Kurtköy bölgesi hem şehir merkezine yakınlığı  ve hem de imar yoğunluğunun fazla olmaması nedeniyle yaşam için tercih edilen nadir yerlerden birisi olarak karşımıza bir fırsat olarak çıkıyor. Belki de İstanbul'un son yerleşim bölgesi. Trafik ve metropol gürültüsünden uzak, yolları ve kaldırımları son derece elverişli, Aydos ormanlarının eteğinde olması dolayısıyla havası tertemiz, 4 mevsimi yeşillikler içinde yaşayabileceğiniz nadir bir yerleşim bölgesi. Kurtköy'de yaşayacaklar yazlık ev ihtiyacını asla hissetmeyecekler.

Tem otoyoluna, Sabiha Gökçen Havaalanına, Pendik bölgesine ve çevre Organize Sanayi Bölgelerine yakınlığı bir avantaj olarak öne çıkıyor. Ayvacıpark sakinlerine yeşillikler ve mavilikler içinde 12 bin metrekarelik bir yaşam alanı sunuyor. Öyle bir yaşam alanı ki sakinleri ,boydan boya göletler ve süs havuzları içinde ayrı bir yaşam keyfine ulaşacaklar.Tüm bu alanlar,engellilerin de rahatça dolaşabileceği şekilde tasarlanmıştır.Ön tarafı süs havuzu, arka tarafı yüzme havuzuna bakan kafe, nişan ,düğün ve özel günler için bir ayrıcalık olarak tasarlanıyor.

Ayvacı  Yapı İnşaat tarafından Kurtköy'de 12 bin metrekare alan içinde 134 daire olarak inşa edilen Ayvacıpark Konutları'nda toplam inşaat alanı 12 bin 37 metrekare.

İnşaatına Ağustos 2008'de başlanan projede yaşam Eylül 2010 da başlıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri sunulan sitede 3 adet gölet, 1 adet süs havuzu ve 1 adet yüzme havuzunun yanı sıra futbol, basketbol, çocuk oyun sahaları, masa tenisi salonu, fitnes, kafe, kreş odası, buhar odası ve sauna gibi sosyal imkanlar da bulunuyor.

Ayvacıpark'ta çok büyük metrajlı çim alanlar, artezyen kuyudan temin edilen suyla sulanacağı için sakinler sulama bedeli ödemeyecekler.
Yüzde 87'si sosyal alan ve yeşillikler içinde kalacak şekilde çok özel olarak tasarlanan Ayvacıpark'ta 5 bin 500 metrekare kapalı otopark bulunuyor. 3+1 ve 4+1 dairelere ikişer araçlık otopark tahsis ediliyor. Akıllı ev teknolojisi ile tasarlanan Ayvacıpark'ta, elektrik kesintisi halinde tüm site jeneratörle beslenecek. Site sakinleri elektrik kesintisinin farkına bile varamayacak.
Ayvacıpark'ta enerji tasarrufu ön plana çıkartılmış olup, konfor cam kullanılarak azami derecede ısı ve ses yalıtımı sağlanmış bulunuyor.
Kat döşemelerinde asmolen bims kullanılmış olup şap altlarında 4 mm thermoflex şilte kullanılarak azami ses ve ısı izolasyonu sağlanıyor.
Ayvacıpark'ta sessiz borular kullanılarak katlar arası reservuar ve su sesi duyulmayacak şekilde tasarlanıyor.
Ayvacıpark 7/24 saat güvenlik elemanlarının yanı sıra güvenlik kameraları  ile güvence altına alınacak.

Ayvacıpark'ta fiyatlar, 1+1 (62m2) 124 bin TL, 2+1 (105m2) 189 bin TL, 3+1 (139m2) 251 bin TL, 4+1 (192m2) 345 bin TL  mertebesinde. Yüzde 30'u peşin, kalan yüzde 70 için kredilendirme imkanları mevcut olup, kredi maliyeti 60 ay için 0,72 oranında.

www.ayvaciyapi.com

0216 684 10 91

 


Geri Dön