26 / 04 / 2024

Azel Kule’de anahtar teslimleri Ekim 2015'te yapılacak!

 Azel Kule’de anahtar teslimleri Ekim 2015'te yapılacak!

Azel Gayrimenkul’un Konutkent’te hayata geçirdiği proje, 90 metrekareyi bulan büyüklükteki teras bahçeleri ile kulede villa keyfi yaşatacak. Azel Kule’ de anahtar teslimleri Ekim 2015'te yapılacak..





Azel Gayrimenkul’un Konutkent’te hayata geçirdiği proje, 90 metrekareyi bulan büyüklükteki teras bahçeleri ile kulede villa keyfi yaşatacak.


Başkent’te lüks konutların gelişim aksı olan batı girişine ayrı bir renk katan Azel Kule hızla yükseliyor. Olağanüstü farklı mimarisiyle daha ilk bakışta bölgedeki diğer projelerden ayırt edilebilen Azel Kule, başkentin yeni sembol yapılarından biri olmaya şimdiden aday olarak görülüyor.


İki bodrum katı, zemin ve asma katın üzerine 100 metre yüksekliğinde 24 katlı kuleden oluşan karma bir proje olan Azel Kule’de  1+1, 1+1 loft, 2+1, 2+1 loft, 3+1, 4+1 ve 5+1 seçenekli 122 residence dairesi ile 23 dükkan yer alıyor.


Türkiye’nin farklı bölgelerinde yüzlerce konut inşa ederek sektörün önemli taşlarından biri olmayı başaran Azel Gayrimenkul, kaliteli lüks konut anlayışını şimdi de Azel Kule ile Başkentlilerle buluşturuyor. 


Proje Koordinatörü Hüseyin Toğay, Azel Kule’nin ileri teknoloji içeren mimarisiyle, güvenlik kaygılarını tamamen ortadan kaldırdığı gibi, kule konutlarda görmeye alışık olunmayan geniş teras uygulamasına da olanak sağlandığını söyledi.

Azel Kule’de teras bahçelerin büyüklüklerinin 90 metrekareye kadar ulaştığına dikkati çeken Toğay "Kule konutların büyük çoğunluğunda balkon bile bulunmazken ya da balkon olarak kullanılan bölümler tamamen kapatılırken, Azel Kule, adeta kulede villa keyfi yaşatacak.  Teras yapabilirsiniz ama kullanmak çok önemlidir. Başta rüzgar testleri olmak üzere her türlü testler yapılıyor. Teraslar, günün her saatinde kullanıma uygun olacak" dedi.


5 yıldızlı hizmet

İnşaat sektöründeki değişime paralel olarak günümüzde son derece lüks ve konforlu konutlar üretildiğine dikkati çeken Toğay  "Yenilikçiyseniz projelerinizi aynı zamanda farklı işletme çözümleriyle de desteklemeniz gerekiyor. Müteahhit firma satıştan sonra da sorumluluk üstlenmeli, kendisine güvenerek konut alanların en iyi hizmeti almaları sağlanmalıdır. Azel Kule’de bu anlayışla yola çıkarak satış sonrasında da 5 yıldızlı otel standartlarında hizmet verilmesini sağlayacağız"’ ifadelerini kullandı.


Toğay’ın verdiği bilgiye göre, Azel Kule’de 7/24 güvenlik, teknik servis, vale, oto yıkama, resepsiyon, telefon-faks, ulaşım, sanat etkinlikleri danışmanlığı, stil ve alışveriş danışmanlığı, restaurant danışmanlığı hizmetleri sunulacak. Azel Kule’de anahtar teslimleri  Ekim 2015'te yapılacak. 



Geri Dön