18 / 04 / 2024

Aziz Kocaoğlu: İzmir'de fuarcılık 5 kat büyüyecek potansiyel yaratır!

Aziz Kocaoğlu: İzmir'de fuarcılık 5 kat büyüyecek potansiyel yaratır!

Türkiye’nin en büyük fuar alanı Fuar İzmir,CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açıldı. Açılışta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun açıklamaları da yer aldı.



İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2013 yılında temelini attığı Türkiye’nin en büyük fuar alanı Fuar İzmir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açıldı.  İzmir  Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Bugün İzmir’in düğün günü, bugün İzmir’in bayramı. İzmir fuarcılığında çıtayı çok ama çok yukarılara taşıdık. Bu başarı tüm İzmirlilerindir. Mutluyuz, gururluyuz” dedi. 400 milyon liraya hayata geçirilen, otel ve diğer ilave yatırımlarla 1 milyar liraya mal olacak Fuar İzmir’in resmi açılışı, 21’inci Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı MARBLE ile yapıldı. Atatürk’ün “Bu şehirde fuarlar kurun, sergiler açın” sözünü hayata geçirdiklerini belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “İzmir fuarcılığında çıtayı çok ama çok yukarılara taşıdık. Bu başarı tüm İzmirlilerindir. Mutluyuz, gururluyuz” dedi.




‘5 KAT BÜYÜYECEK POTANSİYEL YARATIR’

Aziz Kocaoğlu, fuar alanıyla ilgili, “İzmir’deki fuarcılık ve hizmet sektörü, çok kısa süre içinde 5 kat büyüyecek bir potansiyele sahip olmuştur. Fuar İzmir, A’dan Z’ye her şeyiyle İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmıştır” diye konuştu.



Habertürk


Geri Dön