25 / 04 / 2024

Babacan Holding 2 ayda herkesi ev sahibi yapacak!

Babacan Holding 2 ayda herkesi ev sahibi yapacak!

Babacan Holding, daha güçlü bir ekonomi için başlatılan "Türkiye için kazanç vakti" kampanyasına Babacan Premium, Babacan Port Royal projeleriyle destek oluyor. 



Babacan Holding, "Türkiye için kazanç vakti" kampanyasına 2 projesiyle katılıyor. Kampanyaya Babacan Port Royal ile Babacan Premium projeleri dahil oldu. Her bütçeye hitap eden 2 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Projelerden daire almak isteyen yatırımcılar, yüzde 0 faizle 40 ay ya da yüzde 10 peşinat yüzde 0.98 faizle 120 ay taksitle ödeyebiliyor. 

"Babacan Holding’de kampanya hiç bitmedi"

Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, "Ulusal Kampanya’nın ardından giderek artışa geçen faiz oranları ve döviz kuru karşısında yatırımcılarımızın talepleri hiç hız kesmedi. Biz de Türkiye için kazanç vakti kampanyası başlayana kadar kendi içimizde kampanyayı sürdürdük. Yani aslında Babacan Holding’de kampanya hiç bitmedi. Yatırımcılarımız Mayıs ayından bu yana yüzde 20 indirim ayrıcalığını hep yaşadı" ifadelerini kullandı. 

Mehmet Babacan, 2 ay sürecek kampanyanın sadece sektörün yeniden canlandırılması yönünde ortaya konulan bir güç birliği değil küresel ekonomiden kaynaklanan kur baskısına karşı ortak bir mücadele örneği olduğunu ifade etti. Babacan, "Ulusal Kampanya sürecinin başladığı ilk günden itibaren kampanyaya katıldığımız 3 projemizle en büyük desteklerden birini veren bir şirket olarak yatırımcılarımızın gözünde oluşturduğumuz güveni zirveye taşıdık.Projelerimize yönelik talepte ciddi artış yakaladık. Yeni kampanyaya yine 2 projemizle katılıyoruz.Kampanya süresince satışlarımızda en yüksek seviyeye ulaşabilmeyi hedefliyoruz." şeklinde konuştu. 

TÜRKİYE İÇİN KAZANÇ VAKTİ KAMPANYASINDA YER ALAN PROJELER

1-Babacan Premium
Lokasyon: Beylikdüzü E-5 Üzeri
Konut adeti: 1010
Teslim Tarihi: İlk teslimler Eylül 2018’de başlıyor

2-Babacan Port Royal
Lokasyon: Küçükçekmece E-5 Üzeri
Konut adeti: 814
Teslim Tarihi: Eylül 2019

http://babacanholding.com/


Geri Dön