26 / 04 / 2024

Babacan Holding 3 yeni projeye hazırlanıyor!

Babacan Holding 3 yeni projeye hazırlanıyor!

Babacan Holding yeni projeleri için kolları sıvadı. 1 yıl içinde 1.5 milyar TL'lik 3 yeni projeye başlayacak olan Babacan Holding Güney'e iniyor.



İstanbul'dan sonra rotasını Bodrum'a çeviren Babacan Holding, 1 yıl içinde biri Gaziantep’te ikisi İstanbul’da olmak üzere 3 yeni projeye başlayacak. Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, "Bodrum’da 1 milyon metrekare üzerinde 3 milyar TL’lik bir proje tasarlıyoruz" dedi. 


Bodrum'a 1.500 konut

İbrahim Babacan, otel, marina ve rezidanslardan oluşan, içinde 1.500 civarı konut barındıran bir proje tasarladıklarını söyledi. Babacan, "Alıcılardan tercih edenlerin konutlarını da kullanmadıkları dönemlerde işleteceğiz. Yazlık senede 1 ay kullanılıyor, 11 ay boş duruyor. Avrupa’da, ABD'de yazlıkların işletilmesi sistemi çok yaygın. İstanbul’da Prime markasıyla bu sistemi hayata geçirdik. Bunu Bodrum’da da sürdüreceğiz" dedi.


"Müşterilerden talep aldık"

İbrahim Babacan, özellikle Ortadoğulu müşterilerinden talep aldıklarını belirterek, "Türkiye’de de hemen herkesin bir Bodrum’da yaşama hayali var. İkinci ev için ideal bir destinasyon olarak düşünülüyor" ifadelerinde bulundu.



Toplam 1.5 milyar TL’lik 3 proje

İbrahim Babacan 1.5 milyar TL değerindeki 3 yeni projesi hakkında bilgi verdi. Babacan, "Memleketimiz Gaziantep’te 100 dairelik bir konsept proje yapacağız. İkinci projemiz Beylikdüzü’nde olacak. Kadıköy Fikirtepe’deki kentsel dönüşüm projemize de 2018’in ilk çeyreğinde başlayacağız. Önümüzdeki 1 senede 200 milyonu Gaziantep, 550 milyon Beylikdüzü, 650 milyon Fikirtepe olmak üzere 1.5 milyar TL’lik yatırıma başlamış olacağız. Şu anda elimizdeki işlerin toplamı ise 1.3 milyar TL civarında." şeklinde konuştu. 


Japonlar ev almaya geliyor

Babacan Premium'da Japonlara satış yaptıklarını belirten Babacan, "Japonlar 'Dünyayı araştırdık, gayrimenkulde prim yapma oranında Türkiye'nin en iyi olduğunu analiz ettik ve geldik' dediler." dedi. 


Yaz- kış farkı kalmadı

İbrahim Babacan, "Artık marka projelerde yaz dönemi, kış dönemi ayrımı kalmadığını görüyoruz. Bizim halen satışta olan 3 tane projemiz var. En canlı olan projemiz ise nisanda satışa sunduğumuz Port Royal. Dairelerin yüzde 30’unu sattık" açıklamalarında bulundu.


http://babacanholding.com/


Akşam 


Geri Dön