27 / 04 / 2024

Babacan Premium Evleri teslim tarihi!

Babacan Premium Evleri teslim tarihi!

Firma: Babacan Yapı

Proje: Babacan Premium

Babacan Premium Evleri Esenyurt projesinde daire fiyatları 285 bin liradan başlayarak değişiyor. Babacan Premium Evleri Esenyurt projesinde 1.400 daire, otel ve AVM alanı yer alıyor...




Babacan Premium Evleri projesi İstanbul Esenyurt bölgesinde  Babacan Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Babacan Premium Evleri projesi 28 bin 500 metrekare alanda inşa ediliyor.


6 blok olarak tasarlanan Babacan Premium Evleri projesi iki etap olarak yükseliyor. Babacan Premium Evleri Esenyurt projesinde 1.400 konut, otel ve AVM bulunuyor.


Babacan Premium Evleri Esenyurt projesinde dairelerin fiyatları 285 bin liradan başlayarak değişiyor. Babacan Premium Evleri Esenyurt'ta stüdyo daire tiplerinin satışları daha sonra başlayacak.



Babacan Premium Evleri teslim tarihi!


Babacan Premium Evleri Esenyurt'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin satışları sürüyor. Babacan Premium Evleri teslim tarihi ilk etapta Haziran 2018, ikinci etapta Eylül 2018 olarak belirlendi.


Babacan Premium Evleri Esenyurt projesinde firma bünyesinde 40 ay vade farkı olmadan ya da banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor. Babacan Premium Evleri'nde cafe, restoran, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Tel: +90 212 876 18 08

Web: http://babacanyapi.com/default.asp?LanguageID=1

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön