19 / 03 / 2024

Babacan Premium’da faizler sıfırlandı!

Babacan Premium’da faizler sıfırlandı!

Babacan Holding, Beylikdüzü'de en prestijli proje olarak gösterilen Babacan Premium’da faizleri sıfırladı. Projede,“40 Bin TL Peşinat, 40 Ay Yüzde Sıfır Faizle Hemen Taşın” kampanyası başladı.



Konut sahibi olmak isteyenler ve yatırımcıları güvenilir ve yüksek katma değer sağlayan fırsatlarla buluşturan Babacan Holding, yeni bir kampanyaya imza attı. Sektördeki canlılığı sürdürmek için destek sağlayan firma, Beylikdüzü'de en prestijli proje olarak gösterilen Babacan Premium’da faizleri sıfırladı.  E- 5 üzerindeki merkezi konumu ve ulaşım akslarına yakınlığıyla dikkat çeken Babacan Premium’da başlatılan kampanya kapsamında 40 bin TL peşinat, 40 ay yüzde sıfır faizle ödeme ve hemen teslim fırsatı sunuluyor. 

Yatırımcıları güvenilir ve kaliteli konut projeleriyle buluştururken hayata geçirdikleri kampanyalarla da konut sahibi olmalarını kolaylaştırdıklarını söyleyen Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, “Sahip olduğu konumu ve tatil köyü konseptiyle Beylikdüzü’nün en özel projelerinden biri olan Babacan Premium’da başlattığımız yeni kampanya ile yatırımcılarımıza yine cazip bir fırsat sunuyoruz. 40 bin TL peşinat 40 ay yüzde sıfır faizle ödeme seçeneği ile birlikte hemen teslim fırsatı sunduğumuz kampanyamız ile sektördeki canlılığı diri tutmak adına sergilediğimiz öncü yaklaşımımızı sürdürüyoruz. Kampanyamız sayesinde hem yatırımcılarımız hem de sektörümüz kazanç sağlayacak” diye konuştu.

Tatil köyü konforunda yaşam fırsatı sunulan toplam 1010 konutun yer aldığı, 28 bin 620 metrekare alan üzerinde inşa edilen Babacan Premium’da daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi. Proje, E-5’e 100 metre, metrobüs durağına 100 metre ve Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre mesafe uzaklıkta bulunuyor.

https://babacanpremium.com


Geri Dön