19 / 04 / 2024

Babacan projelerine gurbetçi akını!

Babacan projelerine gurbetçi akını!

Babacan Holding’in projelerinde sunduğu, alternatifli ve esnek ödeme seçenekleri gurbetçileri harekete geçirdi.



Dövizin artması ile birlikte, gayrimenkul ve inşaat sektöründe sadece yabancı yatırımcı değil gurbetçilerin de satın alma hareketlerinde ciddi bir artış yaşanıyor. 

Gurbetçilerin dövizdeki artışı bir fırsat olarak gördüğünü ifade eden Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, "Babacan Holding olarak bunu ilk etap teslimlerine başladığımız Babacan Premium ve satışta olan Babacan Port Royal projelerimizde gözlemliyoruz. Son dönemde yurt dışında yaşayıp çalışan vatandaşlarımız konut alımı ve gayrimenkule yatırım konusunda istekli görünüyorlar. Çok ciddi bir gurbetçi ilgisinden söz edebiliriz." şeklinde konuştu.

"Çok alternatifli ve esnek ödeme planı sunuyoruz"

Ödeme kolaylıklarıyla gurbetçilerin satın alma hareketini yönlendirdiklerini ifade eden Babacan, sözlerini şu şekilde sürdürdü;

"Peşin alımda indirim ya da taksitli ödemede düşük faiz imkânı, gurbetçilere alternatif yaratıyor. Projelerimizde çok alternatifli ve esnek ödeme planları oluşturabildiğimiz için de gurbetçilerin tercih ettiği projelerde ilk sıralarda yer alıyoruz.Yatırımcılarımız tarafından her dönemde ciddi bir taleple karşı karşıya kalan Babacan Premium ve Babacan Port Royal projelerimizle de yatırımcılarımıza cazip fırsatlar sunmaya devam ediyoruz. Sunduğumuz bankasız, kefilsiz ve senetle satın alma fırsatı ile yatırımcılarımızı döviz ve faiz kıskacından kurtardık. Babacan Premium ve Babacan Port Royal projelerine yatırım yapmak isteyenleri 40 ay yüzde 0 faiz ile bankasız, kefilsiz ve senetle ev sahibi yapıyoruz."

“Almanya, Fransa, Hollanda ilk sıralarda”

Mehmet Babacan, özellikle gurbetçilerin yoğun olarak yaşadığı Almanya, Fransa, Hollanda, İngiltere, İsviçre, Belçikave Avusturya gibi ülkelerden yoğun bir talep olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi; "Gurbetçiler tercihlerini 1+1’den 4+1’e kadar tüm daire tiplerinden yana kullanabiliyor. Tercih noktasında ortalama büyüklükteki 2+1 daireler ilk sırada yer alıyor. Ardından diğer büyüklükteki konutlar tercih ediliyor"


BABACAN PREMİUM
Lokasyon: Beylikdüzü E-5 Üzeri
Konut adeti: 1010
Teslim Tarihi: İlk teslimler Ekim 2018’de başlıyor

BABACAN PORT ROYAL
Lokasyon: Küçükçekmece E-5 Üzeri
Konut adeti: 814
Teslim Tarihi: İlk Teslimler Aralık 2019

 

http://babacanholding.com/


Geri Dön