24 / 04 / 2024

Babadağ Hava Sporları Merkezi işletilmesi işi ihale edilecek!

Babadağ Hava Sporları Merkezi işletilmesi işi ihale edilecek!

çevre ve Orman Bakanlığı, Babadağ Mesire ve Hava Sporları Merkezi işletilmesi işini ihale edecek. İşin muhammen bedeli 215 bin TL, geçici teminatı ise 6 bin 450 TL



çevre ve Orman Bakanlığı tarafından verilen ilan şu şekilde;

T.C.
çEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI
ÖZEL çEVRE KORUMA KURUMU BAşžKANLIĞINDAN

1- Özel çevre Koruma Kurumu Başkanlığı Muğla Özel çevre Koruma Müdürlüğü faaliyet alanında bulunan Fethiye-Göcek
Özel çevre Koruma Bölgesi sınırlan içerisinde yer alan Babadağ Mesire ve Hava Sporları Merkezi işletilmesi işi, 2886 Sayılı
Devlet ihale Kanunu 37. Maddesi uyarınca Kapalı Teklif usulü ile 215.000,00 TL-KDV (ikiyüzonbeşbin) - TL muhammen bedel üzerinden artırımla ihale şartnamesinin F-ihalenin başlığı altındaki 10ncu maddesinde belirtilen sürelerle ihaleye
konulmuştur.

2- İşin muhammen bedeli: 215.000,00 (ikiyüzonbeşbin) - TL+KDV 'dır

3- İşin geçici teminatı (Muhammen bedelin %3'ü)   : 6.450,00 (Altıbindörtyüzelli) - TL'dir.

4- İhale 17.06.2011 Cuma günü saat 14;30'da Alparslan Türkeş Caddesi 31 .Sok. No:10 Beştepeler Yenimahalle /ANKARA adresinde bulunan çevre ve Orman Bakanlığı, Özel çevre Koruma Kurumu Başkanlığı Toplantı Salonunda yapılacaktır.

5- ihale şartnamesi ile diğer evraklar Alparslan Türkeş Caddesi 31 .Sok. No:10 Beştepeler/Yenimahalle/ANKARA adresinde bulunan 'Özel çevre Koruma Kurumu Başkanlığı'nda mesai saatleri içinde ücretsiz olarak görülebilir,

6- ihaleye katılacak olanların Özel çevre Koruma Kurumu Başkanlığı'nın T.C Ziraat Bankası  Ankara  Kurumsal Bankacılık şžubesi nezdinde ki 1BAN:TR**********************07 nolu hesabına 1.000,00 (Bin ) TL yatırarak şartnameyi satın almaları gerekmektedir.

7- ihaleye katılabilmek için; aşağıda belirtilen belgelerle birlikte, ihale şartnamesinin ekindeki örneğine uygun hazırlayacaktan tekliflerini içeren iç zarfın da yer aldığı dış zarflarını 17.06.2011 saat günü saat 14;30'a kadar Alparslan Türkeş Caddesi 31 .Sok. No:10 Beştepeler/Yenimahalle/ANKARA adresinde yerleşik olan Özel çevre Koruma Kurumu Başkanlığında bulunan ihale Komisyon Başkanlığına sıra numaralı alındı karşılığında vereceklerdir,

8- Dış zarf kapalı, imzalı ve kaşeli olarak işin adına hazırlanmış olacak ve aşağıdaki belgeleri içerecektir:
a) iç zarf kapalı, imzalı ve kaşeli olacak,
b) Ticaret veya Sanayi Odası Belgesi,
C) Noter tasdikli imza sirküleri,
d) istekliler adına vekaleten iştirak ediliyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri,
e) Ortak girişim olması.halinde.ihale şartnamesindeki örneğine uygun noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi ile ortaklarca imzalanan Ortaklık Sözleşmesi (Pilot firmanın en çok hisseye sahip olması zorunludur. Ortakların hisse oranları ortaklık sözleşmesinde açıkça belirtilecektir)
f) ihale esas teşkil eden Yıllık Muhammen Bedelin %70 tutarına denk gelecek Mali durum bildirimi ve belgelerini vermek (Bankadan alınan belgelerin, işin adına alınmış ve Banka Genel Müdürlüğü teyidinin alınmış olması şarttır.)
g) şžekli ve içeriği ihale şartnamede belirlenen işin adına düzenlenmiş teklif mektubu (Teklif mektubu iç zarf içine konularak kapatılacaktır.)
h) Özel çevre Koruma Kurumu Başkanlığı ve ihalesi yapılacak işin adına alınmış 6.450,00 (Altıbindörtyüzelli) - TL tutarında geçici teminata ait alındı veya en az 90 gün süreli banka teminat mektubu, (şžube içi limitleri gösterilecektir)
i) Tedavüldeki Türk parası ve nakit olarak ödenmek istenen geçici teminatın istekliler tarafından, Fethiye-Göcek Özel çevre Koruma Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Babadağ Mesire ve Hava Sporları Merkezi işletilmesi işi adına Özel çevre Koruma Kurumu Başkanlığı'nın T.C Ziraat Bankası Ankara Kurumsal Bankacılık şžubesi nezdinde ki IBAN:TR**********************07 nolu hesabına yatırılacaktır.
i) şžartnamenin satın alındığını gösterir Banka dekontunun aslı veya okunaklı fotokopisi

9- Başvuru dosyası idareye verildikten sonra, son müracaat tarihinden önce dahi olsa; dosya içerisindeki herhangi bir evrakın değiştirilmesi veya eksik evrakın tamamlanması yönünde isteklilerce yapılacak müracaatlar ve/veya birden fazla yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

10- Bu işin ihalesine katılmak üzere, kendi adına asaleten ve/veya başkaları adına vekaleten sadece tek bir başvuruda bulunabilecektir. Aksi halde yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

11 - Telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar ve/veya postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.

12- Başvuru dosyasındaki belgeler asıl veya noter tasdikli olacak ve ilan tarihinden sonraki tarihi taşıyacaktır, ilan tarihinden önceki tarihi ihtiva eden noter tasdikli belgeler değerlendirmeye alınmayacaktır.
ilan olunur.

çevre ve Orman Bakanlığı tarafından verilen ilanı görmek için tıklayınız


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön