25 / 04 / 2024

Babalar Günü konut kampanyaları 2014!

Babalar Günü konut kampanyaları 2014!

Her sene Haziran'ın 3. Pazar günü kutlanan Babalar Günü'ne sayılı günler kala, inşaat firmaları konut projelerinde babalara özel kampanyalar hazırladı. Firmalar sadece İstanbullu değil Ankaralı babaları da sevindirecek...



1-) Metropol İstanbul'dan babalara gökyüzü turu!

Metropol İstanbul / Varyap-Gap İnşaat / Ataşehir


Emlak Konut GYO güvencesiyle Varyap ve Gap İnşaat tarafından hayata geçirilen Metropol İstanbul projesi, Babalar Günü'nü unutmayan projelerden. Uluslararası İstanbul Finans Merkezi'nde Ataşehir'de 


inşa edilen Metropol İstanbul projesinde 14-15 Haziran tarihlerinde konut alanlar için aileleri ile birlikte helikopter gezisinin yanı sıra Çırağan Sarayı’nda akşam yemeği hediye ediliyor. 


Metropol İstanbul'un Babalar Günü hediyesi ile Beylerbeyi Sarayı, Hip Kasrı, Süleymaniye Camii, Ayasofya, Rahmi Koç Müzesi, Eski Galata Köprüsü, Dolmabahçe Sarayı gibi İstanbul’un sembol mekanlarını gökyüzünden izleyebileceksiniz. 


Babalar Günü konut kampanyaları 2014!


Metropol İstanbul hakkında:

Metropol İstanbul projesi toplam 800 bin metrekare alanda 3 blok halinde yükseliyor. İnşaat çalışmaları tamamlandığında antensiz 250 metre yükseklik ile Avrupa’nın en yüksek kulelerinden biri olacak Metropol İstanbul, 1.5 milyar liralık yatırım bedeliyle yükseliyor. 


Metropol İstanbul projesinde daireler stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde müşterilere sunuluyor. Metropol İstanbul'daki dairelerin alanları 44 metrekareden başlıyor ve 228 metrekareye kadar değişiklik gösteriyor. 


2 bin bağımsız ünite ve 450'den fazi ofisin yer aldığı Metropol İstanbul projesinde teslimler yıl sonu yapılacak. Metropol İstanbul projesinin toplam inşaat alanı 800 bin metrekare olarak belirlendi. 


Metropol İstanbul adres : Atatürk Mahallesi Ataşehir Bulvarı Ata Blokları karşısı Ataşehir-İSTANBUL


Metropol İstanbul iletişim:

Telefon: 444 82 92

Web adresi: www.metropolistanbul.com


2-) Cornerlife Güneşli'den Babalar Günü'ne özel KDV yok! Faiz oranları düştü! 

Cornerlife Güneşli / Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat / Basın Ekspres Yolu


Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Cornerlife Güneşli projesi de Babalar Günü'ne özel hazırladığı kampanya ile KDV'den muaf tutuyor. 14 ve 15 Haziran tarihlerinde geçerli olacak kampanyanın yanı sıra projede faiz oranları yüzde 0,45'e indi. 


Cornerlife Güneşli projesinde ödeme sisteminde Babalar Günü düşünüldü ve peşin alımlara yüzde 12 indirimin yanı sıra 0,85’lik faiz oranı ile 120 aya kadar taksit seçeneği sunuyor. 


Babalar Günü konut kampanyaları 2014!


Cornerlife Güneşli hakkında:

Cornerlife Güneşli projesi 4 bin 900 metrekarelik yeşil alandan meydana geliyor. Basın Ekspres Yolu üzerinde Güneşli'de yer alan Cornerlife Güneşli projesinde 211 konut ve 22 ticari ünite yer alıyor. 


Toplam kapalı sosyal tesis alanı 1.000 metrekare olan Cornerlife Güneşli projesinde 300 metrekarelik açık ve 150 metrekarelik ise kapalı yüzme havuzu yer alıyor. Cornerlife Güneşli'de toplam 2 blok yer alıyor. 


Bloklardaki konutlar stüdyodan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. 1000 metrekare kapalı alanda Cornerlife health Clup'tan meydana gelen Cornerlife Güneşli projesinde yer alan dairelerin alanları 44 metrekareden başlıyor ve 167 metrekareye kadar uzanıyor. 


Cornerlife Güneşli adres: Mahmutbey Mah. Halkalı Cd. no:132 Bağcılar/İstanbul


Cornerlife Güneşli iletişim:

Telefon: (0212) 445 45 23

Web Adresi: cornerlifegunesli.com 



3-) Resim İstanbul'dan babalara özel sürpriz kampanya!

Resim İstanbul / Ortadoğu Grup / Sancaktepe


Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul, babalara özel “Bu kadarını ancak babanız yapar’’ kampanyasına başlıyor. 5 Haziran Babalar Günü’nde özel bir aktivite ile başlyacak olan 


kampanyayı bizzat Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Mehmet Gür ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Resim İstanbul Satış Ofisi’nde misafirlere bire bir anlatacak. 


Babalar Günü konut kampanyaları 2014!


Resim İstanbul hakkında:

Resim İstanbul projesi, 28 blokta 1.310 daireden meydana geliyor. Sancaktepe'de İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yükselen Resim İstanbul projesinin ilk etabının yarısında satışlar tamamlandı. Resim İstanbul projesinin ilk etabının teslimleri Aralık 2015'te gerçekleştirilecek. 


Resim İstanbul kapsamında yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Toplam arsa alanı 81 bin 433 metrekare olan Resim İstanbul projesinin yüzde 81,3'ü açık alanlara ayrılmış durumda. 


30 ay sonra tüm projenin teslim edileceği Resim İstanbul projesinde yer alan dairelerin alanları 60 metrekareden başlıyor ve 230 metrekareye kadar yükseliyor. Resim İstanbul projesinde tematik bahçeler, 3 bin 750 metrekare büyüklüğünde kapalı sosyal tesisi, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı ve spor alanları bulunuyor. 


Resim İstanbul adres: Fatih Mahallesi, Kerpiç Sokak Sancaktepe, İSTANBUL


Resim İstanbul iletişim

Telefon: 444 53 18

Web Adres: www.resimistanbul.com           


4-) Sinpaş Liva Turkuaz'dan babaları düşünen 10 bin TL indirim kampanyası!

Liva Turkuaz / Sinpaş / Sultanbeyli


Sinpaş Liva Turkuaz projesi, Sinpaş tarafından yükseliyor. Sinpaş Liva Turkuaz projesinde Babalar Günü'ne özel uygulanan kampanya ile konut sahibi olanlara 10 bin TL indirim sunuluyor. 


Babalar Günü konut kampanyaları 2014!


Sinpaş Liva Turkuaz hakkında:

Sinpaş Liva Turkuaz projesi 1.etabında 349 adet, 2. etabında 475 adet olmak üzere toplam 824 adet konuttan meydana geliyor. Sinpaş Liva Turkuaz projesi, Sultanbeyli'de inşa ediliyor. 


Teslimlerin 2014 Kasım'da yapılacağı Sinpaş Liva Turkuaz projesinde daireler 1+1, 2+1, 2,5+1 dubleks, 3+1, 3+1 loft, 3+1 dubleks, 3,5+1 ve 4+1'lerden meydana geliyor. 


Sinpaş Liva Turkuaz projesinde toplam arsa alanı 52 bin TL olarak belirlendi. Yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunan Sinpaş Liva Turkuaz projesinde spor alanları, yüzme havuzu, fitness center gibi sosyal alanlar da yer alıyor. 


Sinpaş Liva Turkuaz ulaşım: Adil Mahallesi Polonez Caddesi No: 11 Sultanbeyli/ İSTANBUL


Sinpaş Liva Turkuaz iletişim:

Telefon: 444 19 74

Web: www.sinpasliva.com.tr



5-) Sinpaş Köyceğiz'de bir taşla 2 kuş!

Sinpaş Köyceğiz / Sinpaş / Sancaktepe


Sinpaş Köyceğiz projesi, Sinpaş tarafından inşa ediliyor. 10 bin TL'lik Babalar Günü indirimi yapan Sinpaş Köyceğiz projesinde lansmana özel de yüzde 10 indirim yapılıyor. 


Babalar Günü konut kampanyaları 2014!


Sinpaş Köyceğiz hakkında:

Sinpaş Köyceğiz projesi, Sancaktepe'de Anadolu Yakası'nda yer alıyor. Sinpaş Köyceğiz projesi kapsamında toplam 13 blok bulunuyor. Projede bloklar 5 ila 15 katlı olarak tasarlandı. 


291 konuttan meydana gelen Sinpaş Köyceğiz projesinde daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Sinpaş Köyceğiz projesinin sosyal yaşam alanlarında mini bağlar, spor alanları, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, fitness center, oyun alanları, sauna, gölet bulunuyor. 


Sinpaş Köyceğiz adres: Abdurrahmangazi mahallesi Şehit Hasan Genç Sokak No:6 Sancaktepe/İstanbul


Sinpaş Köyceğiz iletişim:

Tel: 444 19 74

Web: www.sinpaskoycegiz.com.tr



6-) Ankaralı babalara özel kampanya Altınoran'dan!

Altınoran / Sinpaş / Ankara


Altın Oran projesi, Sinpaş tarafından hayata geçiriliyor. Yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunan Altınoran projesi kapsamında Babalar Günü'ne özel 10 bin TL indirim uygulanıyor. 


Babalar Günü konut kampanyaları 2014!


Altınoran hakkında:

Altınoran projesi,  Ankara  Çankaya'da inşa ediliyor. Toplamda 2 bin 647 adet daireden meydana gelen Altınoran projesindeki etap sayısı ise 4. Altınoran projesinde yer alan daire seçenekleri 1+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4,5+1, 4+2, 5,5+1, 6,5+1 ve dublekslerden meydana geliyor. 


Sinpaş Altınoran projesinde yer alan dairelerin alanları 62 metrekareden başlıyor ve 382 metrekareye kadar yükseliyor. Sinpaş Altınoran projesinde teslimlerin tamamı 2015 Mayıs'ta yapılacak. 


Sinpaş Altınoran projesinin sosyal alanlarında yürüyüş yolları, fitness center, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu ile sauna yer alıyor. 


Sinpaş Altınoran adres :Turan Güneş Bulvarı, Altınoran No:54 (MSB Lojmanları Arkası) 06550 Oran - Çankaya / Ankara


Sinpaş Altınoran iletişim

Telefon: (0312) 490 10 72

Web adresi: www.sinpasaltinoran.com.tr

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön