26 / 04 / 2024

Babil Çarşı'da dükkan alana, kiracı Uluhan Grup'tan!

Babil Çarşı'da dükkan alana, kiracı Uluhan Grup'tan!

Uluhan İcra Kurulu Başkanı Bilgen, Babil Çarşı'da mağaza satın alanlara kiracı bulma hizmeti sunacaklarını söyledi ve ekledi: Bir haftalık kiralama bile mümkün...



BABİL Kuleleri'nde yer alan İstanbul'un yeni çarşı modeli Babil Çarşı lansmanı, İstanbul Dahill'de gerçekleşti. Lansmanda konuşan İcra Kurulu Başkanı Tanju Bilgen, Babil Çarşı'nın diğer alışveriş merkezlerinden farklı olacağını belirtirken, 'Bir haftalık ya da daha uzun bir süre mağaza kiralamak Babil Çarşı'da mümkün olacak. Bu sayede Babil Çarşı'da kısa bir süreliğine ya da belli bir mevsimsel dönemde iş yapmak isteyenler, benzeri olmayan özel bir imkandan yararlanabilecekler' dedi. Bununla birlikte, Babil Çarşı'dan mağaza satın alanlara önemli bir kolaylık da sağladıklarını belirten Bilgen, mağaza sahiplerine kiracı bulma hizmeti de sunduğunu belirtti.

 Bir Varmış Bir Yokmuş
 BABİL Çarşı'nın bir ilk olan 'hazır mağaza' konseptini hayata geçirmeyi planladığını söyleyen Tanju Bilgen, 'Hazır mağaza kapsamında farklı sektörlerde faaliyet gösteren farklı kuruluşlar, dekorasyondan mobilyaya, kullanılan cihazlardan iklimlendirmeye kadar tüm imkanları hazır bulacak ve vakit kaybetmeden doğrudan işlerine odaklanabilecekler' dedi.
Akşam


Geri Dön