16 / 04 / 2024

Bağrıaçıklar Doğan Hırdavat Onikişubat'ta mağaza açıyor!

Bağrıaçıklar Doğan Hırdavat Onikişubat'ta mağaza açıyor!

Kent merkezinde iki şubelerinin bulunduğunu bildiren Bağrıaçıklar Doğan Hırdavat sahibi MazharBağrıaçık. üçüncü şubelerini ve ilk mağazalarını Onikişubat'ta bin metrekarelik alanda açacaklarını vurguladı.



Kent merkezinde iki şubelerinin bulunduğunu bildiren Bağrıaçıklar Doğan Hırdavat sahibi MazharBağrıaçık. üçüncü şubelerini ve ilk mağazalarını Onikişubat'ta bin metrekarelik alanda açacaklarını vurguladı.


Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren uzun soluklu firmalardan biri olduklarını kaydeden Bağrıaçıklar Doğan Hırdavat sahibi Mazhar Bağrıaçık, 1920’den bu yana faaliyet gösterdiklerini söyledi. Ticaret hayatına ilkokul yıllarında babasının yanında tezgâhtarlık yaparak başladığını anlatan Bağrıaçık, bir mobilyada olması gereken ve ray, menteşe, kulp, tutkal gibi mobilyacıyı ilgilendiren bütün malzemelerin kendilerinde bulunduğunu ifade etti. Ayrıca perakende müşteriyi ilgilendiren kapı kolu, dolap kulbu, ankastre, mutfak ekipmanları ve aksesuarlarıyla hizmet verdiklerini ifade eden Bağrıaçık, çalışma alanlarının teknik hırdavat, mobilya ve mobilya aksesuarı kategorilerinde üçe ayrıldığını söyledi.


Kahramanmaraş Yeni Sanayi Böl-gesi’nde hizmet veren Bağrıaçıklar Doğan Hırdavat için, “İstesek şehir merkezinde yapılanabilirdik” diyen Mazhar Bağrıaçık, üretim yaptıkları için sanayi bölgesinde yapılandıklarını belirtti. Teknik hırdavat hizmeti de verdiklerini bildiren Bağrıaçık, “Böy-lelece üretim yapan tesislerin ayağına hizmeti götürüyoruz. Müşterilerimiz aradıkları tüm malzemeleri bizde bulabiliyor. Aynı zamanda büyük mobilyacıların birçoğu sanayi bölgesinde üretim yaptığı için bizim de burada hizmet vererek, konsepti sağlamamız gerekiyordu” diye konuştu.


Entegre sanayi için zaman ve işçilik giderlerinin firmanın kâr ya da zarar etmesini belirleyen unsurlardan biri olduğunu ifade eden Mazhar Bağ-rıaçık, “Üretim yapan firmalar, parça yok diyerek üretimi durdurmamak. Üretimin durması, firmanın ürünü geç teslim etmesi ve işçilikten dolayı zarar etmesi anlamına geliyor. Sanayinin gelişmesi, ihracatın artması için entegre sanayi sitelerinin önem büyük. Biz de Kahramanmaraş Yeni Sanayi Bölgesinde yer alarak, ilde mobilya sanayiine ve il ekonomisine katkı sağlamaya çalışıyoruz” ifadesini kullandı.


Firmalarının üç kuşaktır üreticilere ürün tedariki yaptığını belirten Bağrıaçık, “Önümüzdeki süreçte öncelikli hedefimiz merkez ilçe Oniki-şubat’ta yaklaşık bin metrekarelik bir alanda perakende lüks hırdavat satış showroom açmak istiyoruz. Yatırım için yer arayışımız devam ediyor” açıklamasını yaptı. Şu anda kent merkezinde iki şubelerinin bulunduğunu kaydeden Mazhar Bağrıaçık, “İki şubemiz bulunmasına rağmen merkez ilçedeki taleplere cevap vermekte zorlanıyoruz. Müşterilerimizin taleplerine cevap vermek için kentteki en büyük mağazamızı açacağız. Sanayideki oluşumumuzu tamamlayıp, mağaza yatırımlarına devam etmek istiyoruz” dedi.


Dünya Kahramanmaraş Eki


Geri Dön