17 / 04 / 2024

Bağyurdu OSB Enerji Yolu ihalesi 3 Temmuz'da!

Bağyurdu OSB Enerji Yolu ihalesi 3 Temmuz'da!

BAYOSB'nin 3 milyon TL bütçeli 'Enerji Yolu' ihalesi için son başvuru tarihi 3 Temmuz 2015 olarak açıklandı.



Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nin (BAYOSB) toplam bütçesi 3 milyon lira olan Enerji Yolu Projesi'nin yapım ihalesine son başvuru 3 Temmuz 2015 olarak açıklandı.


Önümüzdeki ay ihalesine çıkılacak olan Enerji Yolu projesiyle birlikte bölgeye kesintisiz ve kaliteli enerji sağlayacaklarını ifade eden BAYOSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren, BAYOSB, İZKA ve Sanayi Bölgelerini Geliştirme programı kapsamında sağlanan mali destekle Enerji Yolu Projesi için çıkacakları ihalenin bir an önce sonuçlandırmayı hedeflediklerini söyledi.


İZKA'nın da desteğiyle uzun yıllardır hayalini kurdukları hizmeti sağlamak adına artık son metrelere gelindiğini ifade eden Telseren, yıllardan beri süre gelen enerji arzındaki sıkıntıdan dolayı çözüm için harekete geçtiklerini belirterek "İki yıldır enerji sorunumuzu çözmek için TEİAŞ ile birlikte hareket ediyoruz. Hazırladığımız Enerji Yolu projemizle de bölgede enerji iletimini sağlamak için gerekli olan boru hatları, elektrik kabloları ve yol temelleri, beton yol inşaatları yapılacak. Bu proje ile kurulan indirici merkez ile OSB'nin bağlantısı sağlanmış olacak ve OSB ile birlikte Turgutlu ve bölgesinin de uzun yıllar enerji sorunu tamamen çözülmüş olacak. Projemiz yalnızca OSB'nin değil, Turgutlu ilçesinin batısında yaşayan yaklaşık 150 bin kişi ile  İzmir  tarafında yaşayan 10 bin kişiye enerji temini sağlayacak" diye konuştu.



Dünya


Geri Dön