29 / 03 / 2024

Bahçekent Avrupark daire teslimleri ne zaman?

Bahçekent Avrupark daire teslimleri ne zaman?

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Emlak Konut GYO ve TOKİ güvencesiyle hayata geçirilen Avrupark Bahçekent Evleri 78 bin 640 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Bahçekent Avrupark daire teslimleri ne zaman?



"Bahçekent Avrupark daire teslimleri ne zaman?" sorunu yanıtlamadan önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan proje 500 milyon TL yatırım bedeline sahip.


Avrupark Bahçekent Konutları  Cihan İnşaat  ve Konut Yapı imzası taşıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor.


Başakşehir Avrupark konum olarak Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Emlak Konut Avrupark Bahçekent'in sosyal alanları arasında kafeler, okullar, etkinlik alanları,  bankalar, marketler, restoranlar, oyun alanları, havuz, yamaç terasları, spor alanları, çim amfi, cami ve piknik alanları, mağazalar, gölet yer alıyor.


Bahçekent Avrupark daire teslimleri ne zaman?

Toplam 1.394 konut ve 86 ticari üniteden meydana gelen Avrupark Başakşehir'de teslimler 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşecek. Projede konut fiyatları 158 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Avrupark Bahçekent nerede?

Adres: Sanayi Mahallesi Hadımköy Hoşdere Yolu, Bahçekent 3. Etap Mercedes Fabrikası Karşısı Başakşehir / İstanbul


Avrupark Bahçekent telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön