29 / 03 / 2024

Bahçekent Emlak Konutları başvuru!

Bahçekent Emlak Konutları başvuru!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Bahçekent Emlak Konutları

Bahçekent Emlak Konutları başvuru bilgisi haberimizde yer alıyor. 1.506 tane daireden meydana gelen projede 11 tane daire kura yöntemiyle satışa çıkıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 234 bin TL'den başlıyor.



Bahçekent Emlak Konutları başvuru bilgisinden önce proje detaylarına değinelim. Bahçeşehir'de hayata geçirilen proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile inşa ediliyor.


Bahçekent Emlak Konutları projesinde yer alan 11 tane daire kura yöntemiyle satışa sunuluypr. Projedeki dairelerin fiyatları 234 bin TL ile 456 bin TL arasında değişiyor. 



Bahçekent Emlak Konutları ödeme planı

- 2+1 dairelerde minimum 40 bin TL peşin ödenerek, kalan tutara Türkiye İstatistik Kurumu 

tarafından açıklanan TÜFE oranı üzerinden her altı ayda bir borç bakiyesi güncellenerek maksimum 120 ay vade uygulanacak.

- 3+1 dairelerde minimum 50 bin TL peşin ödenerek, kalan tutara Türkiye İstatistik Kurumu 

tarafından açıklanan TÜFE oranı üzerinden her altı ayda bir borç bakiyesi güncellenerek maksimum 120 ay vade uygulanacak.

- 4+1 dairelerde minimum 60 bin TL peşin ödenerek, kalan tutara Türkiye İstatistik Kurumu 

tarafından açıklanan TÜFE oranı üzerinden her altı ayda bir borç bakiyesi güncellenerek maksimum 120 ay vade uygulanacak



Bahçekent Emlak Konutları başvuru için projenin http://www.emlakkonut.com.tr/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Projede 1.506 tane daire ve 282 tane ticari birim bulunuyor.



Bahçekent Emlak Konutları iletişim

Telefon: 444 36 55

Web: http://www.emlakkonut.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön