26 / 04 / 2024

Bahçekent Flora ne zaman teslim?

Bahçekent Flora ne zaman teslim?

Firma: İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Bahçekent Flora

İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortak projesi olarak TOKİ İştiraki Emlak Konut GYO A.Ş güvencesi ile yükselen Bahçekent Flora ne zaman teslim sorusuna 2016 yılı Eylül ayı cevabı uygun görülüyor...



Dairelerin alanlarının 65 metrekareden başlayıp, 187 metrekareye kadar yükseldiği  Bahçekent Flora  ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2016 yılı içerisinde deniliyor. Projede satış sürecine devam ediliyor. 


Sosyal alanları arasında; buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, otopark, yüzme havuzu, fitness center, sauna bulunan Bahçekent Flora daire fiyatları 145 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Bahçekent Flora ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projenin diğer detaylarına bahsedelim. Projede yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Bahçekent Flora ne zaman teslim?


300 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Bahçekent Flora projesi, İstanbul Avrupa yakası Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir bölgesinde hayata geçiriliyor. Projenin tamamlandığı zaman  3 bin kişiye ev sahipliği yapması öngörülüyor. 


Bahçekent Flora ne zaman teslim sorusuna Eylül 2016 cevabı veriliyor. Proje, İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortak projesi olarak  TOKİ İştiraki Emlak Konut GYO A.Ş güvencesiyle inşa ediliyor. 


Konutların "Kentin yeni florası" sloganıyla satışa sunulduğu Bahçeşehir Bahçekent Flora'da konut sahibi olmak isteyenlere 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sunuluyor. Proje, Hoşdere Bölge Parkı'na yakın mesafede konumlanıyor.


Flora Bahçekent ödeme planı!

https://emlakkulisi.com.tr/flora-bahcekent-odeme-plani/260648


Bahçekent Flora fiyat!

http://www.emlakkulisi.com/bahcekent-flora-fiyat/260153


Flora Bahçekent iletişim!

http://www.emlakkulisi.com/flora-bahcekent-iletisim/259308


Bahçekent Flora nerede? 

http://www.emlakkulisi.com/bahcekent-flora-nerede/260142


Flora Bahçekent iletişim:

Tel: 0212 607 01 21 - 444 58 13

Web: www.buevbenimolacak.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön