20 / 04 / 2024

Bahçekent Flora teslimleri ne zaman?

Bahçekent Flora teslimleri ne zaman?

Firma: İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Bahçekent Flora

İnşaat çalışmaları tamamlandığında 3 bin kişiye ev sahipliği yapması planlanan Bahçekent Flora teslimleri ne zaman sorusuna ilk etapta 24 ay sonra ikinci etapta ise 36 ay sonra yanıtı veriliyor. Projede konutların satış süreci devam ediyor...



İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir bölgesinde yükselen  Bahçekent Flora  teslimleri ne zaman sorusununun yanıt öncesinde projenin diğer detaylarına geçelim. Proje,  875 adet daireden meydana geliyor. 


300 milyon TL yatırım bedeli ile yaşama geçirilen Bahçe Kent Flora Konutları'nda peyzaj alanı için 22 bin metrekare alan ayrıldı. Proje,  Hoşdere Bölge Parkı'na ise yakın mesafede konumlanıyor. 


120 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlanan Bahçekent Flora teslimleri ne zaman sorusuna yanıt olarak ikinci etapta 36 ay sonra deniliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor.


Bahçekent Flora teslimleri ne zaman?


İstanbul Bahçekent Flora projesinin sosyal imkanları arasında;  sauna, buhar odası, fitness center, yürüyüş yolları, yüzme havuzu ve kapalı otopark gibi sosyal alanları bulunuyor.


Bahçekent Flora teslimleri ne zaman sorusuna ilk etapta 24 ay sonra yanıtı veriliyor. 36 ay sıfır faizle taksitlendirme yapılan projede yer alan konutların satış sürecine devam ediliyor.



Flora Bahçekent Konutları Bahçeşehir iletişim:

Telefon: 0212 607 01 21 - 444 58 13

Web: http://www.bahcekentflora.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön