29 / 03 / 2024

Bahçekent Avrupark Evleri ne zaman teslim?

Bahçekent Avrupark Evleri ne zaman teslim?

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre uzaklıkta bulunan Avrupark Bahçekent Konutları 500 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Peki Bahçekent Avrupark Evleri ne zaman teslim edilecek?



"Bahçekent Avrupark Evleri ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin detaylarından bahsedelim.  Cihan İnşaat  ve Konut Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 78 bin 640 metrekare arsa alanına sahip.


Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre mesafede olan  Avrupark Bahçekent  Başakşehir'de 1.394 daire ve 86 ticari ünite yer alıyor.


Dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ile 186 metrekare arasında farklılık gösteren Avrupark Bahçekent Residence  TOKİ  ve Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. 


Başakşehir Avrupark'ın ortak yaşam alanları; mağazalar, restoranlar, okullar, piknik alanları, çim amfi, spor alanları, gölet, kafeler, havuz, cami, marketler, etkinlik alanları, oyun alanları, bankalar, yamaç teraslarından oluşuyor.


Bahçekent Avrupark Evleri ne zaman teslim?

Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan Avrupark Bahçekent Konutları'nın 2018 yılı Nisan ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Bahçekent Avrupark nerede?

Adres: Sanayi Mahallesi Hadımköy Hoşdere Yolu, Bahçekent 3. Etap Mercedes Fabrikası Karşısı Başakşehir / İstanbul


Avrupark Bahçekent telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön