24 / 04 / 2024

Bahçekent önümüzdeki yıllarda çok değer kazanacak!

Bahçekent önümüzdeki yıllarda çok değer kazanacak!

Bahçekent, İstanbul'un Avrupa yakasında kurulan Yenişehir'in bir parçası olarak dikkat çekiyor. Ertuğrul Yavuz Pala, "Bu yerlerin başında da Bahçekent geliyor. Yenişehir'in bir parçası olan Bahçekent önümüzdeki yıllarda çok değer kazanacak" dedi.




Bahçekent, İstanbul'un Avrupa yakasında kurulan Yenişehir'in bir parçası olarak dikkat çekiyor. Önümüzdeki dönemde Avrupa yakasında üçüncü havalimanına, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ve bağlantı yollarına yakın yerlerin prim yapacağını söyleyen Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, "Bu yerlerin başında da Bahçekent geliyor.  Yenişehir'in bir parçası olan Bahçekent önümüzdeki yıllarda çok değer kazanacak" dedi. 


Bölgeye dev şehir parkı 

Emlak Konut GYO'nun Bahçekent'te çok önemli altyapı çalışmaları olduğuna dikkat çeken Pala, "Dev şehir parkı Hayat Park bunlardan sadece biri. 160 bin metrekarelik alana kurulacak olan Hayat Park'ın üç tarafı sularla çevrili olacak.  Parkta cami, biyolojik gölet, çim amfi, yamaç terasları, çok amaçlı yeşil alan, tematik bahçeler, piknik ve spor alanları bulunacak" açıklamasını yaptı. 


1394 konuttan oluşuyor

 ihan İnşaat olarak geleceğine güvendikleri Bahçekent'te, Avrupark Bahçekent projesini inşa edeceklerini belirten Pala sözlerine şöyle devam etti, "Avrupark Bahçekent, Hayat Park'ın hemen yanında yer alacak. Emlak Konut GYO güvencesinde inşa edeceğimiz ve şu anda ön talep sürecinde olan projemiz önümüzdeki aylarda satışa çıkacak. Projede bin 394 konutun yanı sıra 86 adet de dükkan bulunuyor."


Posta 


Geri Dön