20 / 04 / 2024

Bahçeli Vadi Çengelköy satılık daire!

Bahçeli Vadi Çengelköy satılık daire!

Firma: Dekar DK

Proje: Bahçeli Vadi

Bahçeli Vadi Çengelköy satılık daire fiyatları 230 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Dubleks ve normal dairelerin tasarlandığı Çengelköy Bahçeli Vadi Evleri bu yılın sonunda teslim ediliyor...




İstanbul Anadolu yakasında Çengelköy'de inşa edilen  Bahçeli Vadi  Konutları Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş tarafından hayata geçiriliyor. Bahçeli Vadi Konutları Çengelköy'de evler az katlı olarak tasarlandı.


Bahçeli Vadi Çengelköy satılık daire fiyatları 230 bin liradan başlayarak değişiyor. Çengelköy Bahçeli Vadi Konutları'nda 11 farklı tipte daire bulunuyor. Çengelköy Bahçeli Vadi satış ofisi ile 0216 202 20 00 telefon numarasından irtibata geçiliyor.


Çengelköy Bahçeli Vadi Konutları 30 adet daire ve 28 adet dubleks konuttan meydana geliyor. Çengelköy Bahçeli Vadi teslim tarihi 2013 yılı Aralık ayının sonu olarak belirlendi.


Çengelköy Bahçeli Vadi Konutları projesinde çocuk oyun alanları, açık / kapalı yüzme havuzları, kapalı otopark, yüzme havuzu, spor alanları, fitness merkezi, sauna gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Bahçeli Vadi Çengelköy satılık daire!


Bahçeli Vadi Çengelköy satılık daire fiyatları 1+1 dairelerde 230 bin liradan başlayan fiyatlarla satılırken, 2+1 daireler 440 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Bahçeli Vadi Çengelköy'de 10 bin metrekare alanda yükseliyor.


Bahçeli Vadi Çengelköy'de 1+1 dairelerin büyüklüğü 57 metrekare, 2+1 dairelerin büyüklüğü 95 metrekare ile 103 metrekare, ikiz villaların büyüklğü 175 metrekare ile 176 metrekare olarak belirlendi.


Çengelköy Bahçeli Vadi nerede?

Çengelköy Bahçeli Vadi adres bilgileri : Atabek Cad. Çengelköy - Üsküdar / İstanbul


Çengelköy Bahçeli Vadi ulaşım


Bahçeli Vadi Çengelköy satılık daire!


Çengelköy Bahçeli Vadi iletişim

Telefon: 0216 202 20 00

Web adresi: www.bahcelivadi.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön