23 / 04 / 2024

Bahçelievler'e 2 spor kompleksi, 1 kültür merkezi kurulacak!

Bahçelievler'e 2 spor kompleksi, 1 kültür merkezi kurulacak!

Bahçelievler Belediyesi, hizmete açtığı Hasan Doğan Spor Kompleksi'nin ardından 2 yeni spor kompleksi daha açıyor. Spor komplekslerinden biri Yenibosna diğeri ise Siyavuşpaşa'da yer alacak. Yenibosna'da bir de kültür merkezi kurulacak  



BAHçELİEVLER Belediyesi, hizmete açtığı Hasan Doğan Spor Kompleksi'nin ardından yeni bir spor kompleksi projesinin hazırlıklarına başladı. Önümüzdeki aylarda ilçe, helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun isminin verildiği dev spor kompleksine kavuşacak. Yenibosna'da, 14 bin 550 metrekare alan üzerine inşa edilen spor kompleksinde basketbol ve voleybol spor salonu ile yan olimpik yüzme havuzu, buz pateni pisti, bowling salonu, bilardo, doktor odası, büfe ve kafeterya yer alacak.

SİYAVUşžPAşžA DA KAVUşžUYOR
çavuşpaşa caddesi üzerinde yapımı devam eden Siyavuşpaşa Spor Kompleksi ve Yüzme Havuzu da tamamlanmak üzere. Toplam 17 bin 145 metrekarelik alana inşa edilen kompleksin zemin katı doğal afetlerde sığınma yeri olarak kullanılmak üzere planlandı. Spor kompleksinde, seyir tribünlü yan olimpik yüzme havuzu, basketbol ve voleybol maçlarının yapılabileceği çok amaçlı spor salonu, bowling salonu, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, jakuzi, bilardo ve kafeterya bulunacak.

YENİBOSNA'YA KÜLTÜR MERKEZİ
Kısa süre içinde hizmete alınması planlanan Kültür Merkezi de ilçenin kültürel çehresini değiştirmeye aday. Toplam 5 bin metrekare alan üzerine inşa edilen binada; kütüphane, internet cafe ve sinema salonu olacak.
Sabah Metropol


Geri Dön