20 / 04 / 2024

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem'de 315 bağımsız birim yer alıyor!

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem'de 315 bağımsız birim yer alıyor!

TMSF'den 1,6 milyon metrekare araziye sahip olan Eston Şehri satın alan Polatyol, arazi üzerindeki ilk projesini satışa çıkardı. Bahçeşehir'de Eston Şehir Mahallem adıyla hayata geçirilen projede 315 bağımsız birim yer alıyor.



Geçtiğimiz yılın eylül ayında TMSF'den 1,6 milyon metrekare araziye sahip olan Eston Şehri satın alan Polatyol, arazi üzerindeki ilk projesini satışa çıkardı. Bahçeşehir'de Eston Şehir Mahallem adıyla hayata geçirilen projede 315 bağımsız birim yer alıyor. Yüzde 70'i aşan ve ağırlığı yeşil açık alanların bulunduğu Eston Şehir Mahallem'de az katlı yapılar yer alıyor. Projede metrekare fiyatları ise 4 bin 300 TL'den başlıyor. Eston Şehir Mahallem' projesini geliştiren Polatyol Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, yepyeni bir projeyle sektöre yeni bir soluk getirmenin heyecanını duyduklarını vurguladı. Polatyol'un, 55 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren, gücünü uluslararası arenada kanıtlamış bir grup olduğunu kaydeden Celaleddin Polat şöyle konuştu:

"Tamamlandığında 1,6 milyon metrekare arazisiyle Avrupa'nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden biri olacak Eston, Polatyol olarak imza attığımız önemli projelerin yanında çok özel bir yere sahip. Eston Şehir Mahallem için çok özendik. Az katlı, yeşille, ağaçla, sosyal yaşamla iç içe bir yaşam hayal ettik. Bu amaçla dünyanın öncü mimarlık ofislerinden biriyle, Swanke Hayden Connell ile çalıştık. Ana hedefimiz, çok özlediğimiz mahalle anlayışını canlandırmaktı." 

İstanbul'un kuzeye doğru gelişen bölgesi olan Bahçeşehir'in kendileri için bir olduğunu ama son olmayacağını dile getiren Polat, Eston Şehir'den sonra gayrimenkulde kalıcı olmayı planladıklarını söyledi.

2017'de teslim edilecek

45 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan proje Temmuz 2017'de teslim edilecek. Toplam 68 dönüme yayılan projenin 47 dönümü ise açık alan olarak tasarlandı. Daire büyüklüklerinin 80 metrekareden başlayıp 300 metrekareye çıktığı projede apartman daireleri, sıra evler ve villalarla 1+1'den 5+1'e kadar farklı tarzlarda ve planlarda ev tipleri sunuluyor. Tamamı alçak katlı olan ve bahçe katı ve dubleks seçeneklerinin yer aldığı bloklar projedeki konumuna göre Tepe Evler, Sıra Evler, Yamaç Evler ve Vadi Evler olarak adlandırıldı.3 dev projeye yakın

Eston Şehir Mahallem, İstanbul'un gelişim aksında ve yeni ulaşım arterlerinin başlangıç ve kesişim noktasında yer alıyor. Proje Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Boğaz Köprüsü ve 3. Havalimanı'nı şehre bağlayan yolların üzerinde yer alıyor. Bahçeşehir'e kadar uzanacak metro hattı ile Taksim ve Beşiktaş'a,  Marmaray  bağlantısı ile Anadolu Yakası'na rahatça ulaşılabilecek proje, Bahçeşehir'in içinden geçecek hızlı trene yakınlığı ile de değer kazanması bekleniyor.


Web: estonsehir.com


Dünya 


Geri Dön