27 / 04 / 2024

Bahçeşehir, Ispartakule bağlantı yoluyla rahatladı

Bahçeşehir, Ispartakule bağlantı yoluyla rahatladı

TEM Otoyolu'ndan Ispartakule-Bahçeşehir-Boğazköy'e doğrudan girişi sağlayan yol ve bağlantı yolları Bahçeşehir bölgesini rahatlattı



TEM Otoyolu'ndan Ispartakule-Bahçeşehir-Boğazköy'e doğrudan girişi sağlayan yol ve bağlantı yolları geçtiğimiz ay hizmete açılmıştı. Otoyola, Bahçeşehir Ispartakule Vali Recep Yazıcıoğlu Caddesi'nden çıkılıyor. Gişelerden sadece Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) ve Kartlı Geçiş Sistemi (KGS) ile geçilebiliyor. Nakit para ile geçiş yapmak isteyenler Avcılar gişelerini kullanıyor.

İhlas Bizim Evler projesinin Satış Müdürü Mehmet Erhan Değerli açılan bağlantı yollarının bölgedeki trafik yoğunluğunu azalttığını belirtti. İhlas Bizim Evler'in yeni yolla birlikte gişelere olan mesafesinin 400 metre olduğunu vurgulayan Değerli, "Bağlantı yolu hizmete açılmadan önce Bahçeşehir yolu E-6'dan itibaren tıkalı oluyordu. Şimdi trafik oldukça rahatladı. Bahçeşehir'e sıkıntı çekmeden giriş yapılabiliyor" dedi.

Ispartakule'deki öğrenciler Bahçeşehir'deki okullara kayıt yaptırabilecek!

Ispartakule bağlantı yolu açılmadan önce Ispartakule'de yaşayan öğrencilerin Bahçeşehir'deki okullara kayıt yapmadığını hatırlatan Değerli, "Yeni yolla birlikte artık tüm öğrenciler Bahçeşehir'deki çeşitli okullara kaydını yaptırabilecek" müjdesini verdi.

İETT'den indirimli hat

Mehmet Erhan Değerli yeni yolun açılmasıyla birlikte Bahçeşehir'de gerçekleşen değişimi şu sözlerle anlattı: "İETT, Ispartakule'den Bahçeşehir'e indirimli hat başlattı. Ayrıca TCDD'nin de Sirkeci'ye olan seferlerini eylülden itibaren arttıracağını umut ediyorum. Şu an günde 6 sefer var ve Sirkeci'ye yolculuk trenle 42 dakika sürüyor. Yeni bağlantı yolunun da açılmasıyla insanların bölgeye olan ilgisinin artacağını düşünüyorum"

İhlas Bizim Evler'in ilk etabında yaşam başladı

İhlas Bizim Evler projesinin ilk etabında bulunan konutlara ailelerin taşınmaya başladığını belirten Değerli, "Şu an projede yüzde 50 oranında oturum var, teslimatlarımızı 3 gün içinde tamamlayacağız" dedi.


Geri Dön