24 / 04 / 2024

Bahçeşehir Maximoon Evleri'nde 300 bin liraya 2 oda 1 salon!

Bahçeşehir Maximoon Evleri'nde 300 bin liraya 2 oda 1 salon!

Firma: Yalçıntepe Group

Proje: Maximoon

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de Yalçıntepe Group tarafından hayata geçirilen ve 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Bahçeşehir Maximoon Evleri'nde 2+1 konutların fiyatları 300 bin liradan başlıyor...



Maximoon projesi, İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor.  Yalçıntepe Group  tarafından hayata geçirilen projede toplamda 1332 konut yer alıyor. 32 bin 356 metrekare arsa alanı bulunan projede 18 bin metrekare yeşil alan ve sosyal tesis alanı bulunuyor. 


Biri rezidans olan toplam 8 blokta, çeşitli büyüklük ve özellikte 1.332 konut içeren, bir kreş ve 93 ticari birimi olan Maximoon, arasta tarzı çarşı projesi ve sosyal yaşam alanları ile Bahçeşehir’in nitelikli konut ve lüks yaşam projeleri arasında öne çıkıyor.


İstanbul’un yaşam merkezi olan Bahçeşehir’de bulunan Maximoon, Akbatı AVYM’ye sadece 500 metre mesafede. Koza Park Projesi ile karşı komşu olan Maximoon’da, Fransız Sokağı’ndaki restaurantların tadını kolayca çıkarmak mümkün.


TED Koleji’nin yanı başında, Okyanus Koleji’nin hemen arkasında konumlanan Maximoon, yeni yapılacak Özel Acıbadem ve Özel İsviçre Hastaneleri ile yatırım değerini artırıyor.


Atatürk Havalimanı’na 15 dakika, yeni yapılacak üçüncü Havalimanı’na 30 dakika, Tem otoyolunun yeni gişelerine 400 metre, E5 karayoluna 5 dakika uzaklıkta olan Maximoon, İstanbul Üniversitesi’nin Avcılar Kampüsü’ne 5 dakika, İstoç İş Merkezi’ne de sadece 10 dakikalık mesafede.


93 mağazalık açık alışveriş merkezi  Maximoon  Çarşı


Proje bünyesinde; kaliteli konut birimlerini, zengin ve iyi planlanmış spor tesisleri ile sosyal yaşam alanlarını ve açık alışveriş merkezini barındırıyor. Projede yer alan ve Maximoon Çarşı adı verilecek alışveriş merkezi, 93 mağazadan oluşuyor. Çarşı içinde bir hipermarket de yer alıyor.


Esenyurt Belediyesi tarafından yayımlanan haberlere göre yakın zamanda bölgede iki meslek yüksekokulu, iki özel üniversite ve Esenyurt Vakıf Üniversitesi inşa edilecek. Böylece bölgenin prestiji daha da artacak.


Maximoon’da site sakinleri; basketbol sahası, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzu, koşu ve yürüyüş yolu, bisiklet parkuru, fitness center ve vitamin bar ile sağlıklı yaşamın tadını çıkartıyor. Proje; cafe, restaurant, bay-bayan kuaförü, terzi, kuru temizleme ve lostra hizmetleri, çiçekçi, eczane, pet shop, banka gibi her türlü ihtiyaca yanıt veriyor.


Binalar arası mesafe en az 20 metre


Açık ve kapalı otoparkı bulunan Maximoon’da, binalar arasındaki mesafe en az 20 metre. Yeşil alan, spor tesisleri ve sosyal yaşam alanları projeye değer katan en önemli unsurlar arasında. Site sakinleri günün yorgunluğunu, süs havuzu ve köprülerin bulunduğu ve eşsiz peyzaj mimarisinin yaratıldığı dinlenme alanlarında ya da Türk hamamı ve saunada atabiliyor. Çocuk yüzme havuzu, açık oyun parkı ve kapalı oyun alanı ile çocuklar da unutulmuyor.


D ve C bloklarına özel kat bahçeleri


Yaşam standardını yükseltmek amacıyla geniş olanaklar sunan Maximoon’un en önemli özelliklerinden bir tanesi; D ve C bloklarında bulunan kat bahçeleri… Site sakinleri bu sayede kendilerine ait yeşil bir dünya kurma fırsatına sahip oluyor.


Rezidans bloğuna özel kapalı havuz, hamam, sauna ve fitness center


Maximoon’da yer alan bloklardan biri 321 daireden oluşan rezidans bloğu. Projede, rezidans sakinlerine özel kapalı havuz, hamam, sauna ve fitnees center bulunuyor. Rezidanslarda çıkabilecek arızaları gidermek için 24 saat hizmet veren teknik servisin de yer aldığı Maximoon’da rezidans sahiplerini vale parking hizmeti, kameralı güvenlik sistemi ve kartlı geçiş sistemi gibi ayrıcalıklar da bekliyor.


Maximoon’da güvenlik ve konfor için her türlü detay düşünüldü


Yalçıntepe Group’un ileri inşaat teknolojisi kullanarak inşa ettiği Maximoon’da uydu ve internet hizmeti tüm dairelere uygulanıyor. Daireler arasında herhangi bir ücret ödemeden telefon görüşmesi yapılmasını sağlayan intercom sistemi de tüm konutlarda yer alıyor.


Jeneratör, yaygın ve doğalgaz alarm sistemi, yangın duman dedektörü, yangın asansörü gibi özellikler ve daha birçok teknolojik özellik konut sahiplerine konforlu ve güvenli bir yaşamın anahtarını sunuyor. Maximoon’da bloklar zemine çakılan kazıklarla güçlendiriliyor. Tünel kalıp teknolojisi ile inşa edilen Maximoon’da C35 beton kullanılıyor. Bu da dairelere ek bir esneme ve dayanıklılık katıyor. İç dekorasyonuna büyük özen gösterilen Maximoon’da yol ve trafik gürültüsüne karşı ek izolasyon sistemi kullanıyor.


Maximoon’da 1+1’ler 126 bin, 2+1’ler 300 bin ve 3+1’ler 459 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Ev sahibi olmayı kolaylaştıran Maxi Kampanyası’na devam eden Maximoon’da peşin alımlarda yüzde 5 indirim sağlanıyor. Kampanya kapsamında 12 aya kadar sıfır faiz, 24 aya 0,24, 36 aya 0,36, 48 aya 0,48 ve 60 aya 0,60 faiz oranları geçerli. Yüzde 75’i satılan ve Aralık 2014’te teslim edilecek olan Maximoon’da kişiye özel ödeme planı uygulanıyor. Üstelik dosya masrafı yok ve KDV yüzde 1.


Web: www.maximoonevleri.com                         

Telefon: 444 34 18




projeye sor



Geri Dön