25 / 04 / 2024

Maximoon Evleri nerede

Maximoon Evleri nerede

Yalçıntepe İnşaat Maximoon Evleri İstanbul’un yaşam merkezi olan Bahçeşehir’de açılmış olan Akbatı Avym sizlere sadece 500 metre uzaklıkta konumlandırılıyor. Proje teslimlerinin 2015'te yapılması planlanıyor.

Bahçeşehir Maximoon Evleri'nde 300 bin liraya 2 oda 1 salon!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de Yalçıntepe Group tarafından hayata geçirilen ve 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Bahçeşehir Maximoon Evleri'nde 2+1 konutların fiyatları 300 bin liradan başlıyor...

Maximoon Yalçıntepe Group'un havadan yeni görüntüleri!

Yalçıntepe Group tarafında 8 blok halinde inşa edilen Maximoon Evleri projesi Bahçeşehir'de yükseliyor. Maximoon Evleri projesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Bahçeşehir Maximoon Evleri'nin havadan yeni görüntüleri!

1.560 adet konut ve 86 adet mağazadan meydana gelen Maximoon Evleri projesi 12 Temmuz 2013 tarihinde wwww.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Maximoon ne zaman teslim?

Maximoon ne zaman teslim? sorusu 2014 yılının Aralık ayı olarak cevap buluyor. Bahçeşehir Maximoon Evleri satış listesine göre fiyatlar 126 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Nest Menemen Evleri nerede?

İzmir İli'nin Menemen İlçe'sinde yer alan Nest Menemen projesinde 3+1 daireler 123 metrekare ile 126 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. "Nest Menemen Evleri nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Ege-Koop Başkent Evleri nerede?

Ege-Koop Başkent Evleri daire tipleri 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks olarak dizayn edildi. Toplam 640 adet daire bulunan proje 150 milyon liralık yatırım değerine sahip."Ege-Koop Başkent Evleri nerede?" sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Kurtköy Helenium Butik Evleri nerede?

Başarır İnşaat imzası ile hayata geçirilen Helenium Butik Evleri 6 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede 148 adet konut yer alıyor. Peki Kurtköy Helenium Butik Evleri nerede?

Trabzon Yıldız Sitesi Evleri nerede?

Trabzon Yıldız Sitesi Evleri nerede sorusunun cevabı haberimizin içerisinde bulunuyor. Trabzon Yıldız Sitesi Evleri Baysal İnşaat imzası ile yükseliyor. Proje teslimleri bu ay içerisinde gerçekleşecek.

Sancaktepe Evre Gedizler Evleri nerede?

Evre Gedizler Evleri'nde dairelerin alanları 59 metrekareden başlıyor, 198 metrekareye kadar yükseliyor. Projede yer alan dairelerin Nisan 2015 teslim edilmesi planlanıyor. Peki Sancaktepe Evre Gedizler Evleri nerede?

Çankaya Sinpaş Altın Oran Evleri nerede?

Sinpaş Altın Oran projesinde 1 oda 1 salondan 6,5 oda dublekse kadar farklı daire alternatifleri yer alıyor. Peki Çankaya Sinpaş Altın Oran Evleri nerede?

Göl Panorama Bahçeşehir Evleri nerede?

Daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında yapılması öngörülen Göl Panorama konut projesinin 8 bin 500 metrekarelik alanı bloklardan oluşuyor. Peki Göl Panorama Bahçeşehir Evleri nerede?

Helenium Boutique Evleri nerede?

Daire fiyatları 195 bin 600 TL'den başlayan Helenium Boutique konut projesi toplamda 6 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Helenium Boutique Evleri nerede?

Sky Novita Evleri nerede?

Toplamda 112 tane daire, 4 tane loft villa ve ticari birimlerden meydana gelen Sky Novita konut projesi Sky İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Sky Novita Evleri nerede?

İstmarina Dap Yapı Evleri nerede?

Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen İstmarina Evleri 5 blok olarak inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 351 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki İstmarina Dap Yapı Evleri nerede?

Huzzak Tower Plus Evleri nerede?

Huzzak Tower Plus konut projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Peki satış süreci devam eden Huzzak Tower Plus Evleri nerede?

G Yoo Bağcılar Evleri nerede?

G Yoo Güneşli Rezidans projesi Mar Yapı imzası ile yükseliyor. Satış süreci devam eden projede toplamda 721 adet daire bulunuyor. Peki G Yoo Bağcılar Evleri nerede?

Mesa Çamlıca Evleri nerede?

Mesa Grup imzası ile hayata geçirilen Mesa Çamlıca konut projesi toplamda 100 adet daire ve 5 adet villadan oluşuyor. Peki Mesa Çamlıca Evleri nerede?

Maximoon Evleri nerede Haberi

Maximoon Evleri nerede

Yalçıntepe İnşaat Maximoon Evleri İstanbul’un yaşam merkezi olan Bahçeşehir’de açılmış olan Akbatı Avym sizlere sadece 500 metre uzaklıkta konumlandırılıyor. 

Bir ada konsepti ile yapılan Koza park projesi ile karşı komşu olduğunuzu sizler de göreceksiniz. Fransız sokağında damak zevkinize uygun restoranlara ulaşmanın keyfini sevdikleriniz ile paylaşabileceksiniz.

Ted kolejini yanı başına, Okyanus kolejini arkasına alan Maximoon yeni yapılacak Özel Acıbadem Hastanesi ve Özel İsviçre Hastanesi ile yatırım değerini arttırıyor.

Esenyurt Belediyesi tarafından inşa edilecek olan iki meslek yüksekokulu, iki özel üniversite ve Esenyurt Vakıf üniversitesi ile bölgenin imajı daha’ da artmaktadır.


Üstelik Maximoon bulunduğu lokasyon itibari ile Atatürk Havalimanı’na 15 dakika, Tem otoyolunun yeni gişelerine 400metre, E5 karayoluna 5 dakika, İstanbul üniversitesi kampüsüne 5 dakika, İstoç İş Merkezine sadece 10 dakika…Yeni yapılacak olan 3. Havalimanı...