19 / 04 / 2024

Bahçeşehir Park Gölet Projesi ne zaman teslim?

Bahçeşehir Park Gölet Projesi ne zaman teslim?

Firma: Atmaca Grup-MFA İnşaat

Proje: Bahçeşehir Park

Bahçeşehir Park Gölet Projesi ne zaman teslim? Atmaca Grup ve MFA İnşaat'ın Bahçeşehir Park projesinde ultra lüks konseptte 130 daire ve 130 dükkan inşa ediliyor...




Bahçeşehir Park Gölet Projesi, Atmaca Grup ve Mfa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.  Bahçeşehir Park  Gölet Projesi, gölet büyüme alanında inşa ediliyor. Atmaca Grup, Bahçeşehir Gölet ihalesini bu yıl nisan ayında 103 milyon TL teklifle almıştı.


Bahçeşehir Park Gölet Projesi 130 rezidans daire ve 130 ticari birimden oluşuyor. Ultra lüks konseptiyle üst segmente hitap eden Bahçeşehir Park Gölet Projesi 11 katlı iki konut bloğundan oluşuyor.



Bahçeşehir Park Gölet Projesi ne zaman teslim?


Bahçeşehir Park Gölet Projesi Eylül 2017 yılında teslim ediliyor. Bahçeşehir Park Gölet projesinde en küçük daire tipi 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Bahçeşehir Park Gölet projesinin bu hafta resmen satışa sunulması bekleniyor.


Bahçeşehir Park Gölet projesinde rezidans dairelerin satış fiyatları 1 milyon 700 bin TL'den başlayarak değişiyor. Bahçeşehir Park Gölet dükkan fiyatları ise metrekare bazında 35 bin TL'den başlıyor.


Bahçeşehir Park Gölet Projesi ne zaman teslim?


Tel: 0212 412 12 22

Web: http://www.mfa.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön