24 / 04 / 2024

Bahçeşehir Unikonut projesinde Şubat kampanyası! 48 ay 0 faiz!

 Bahçeşehir Unikonut projesinde Şubat kampanyası! 48 ay 0 faiz!

Firma: İstanbul Üniversitesi&Emlak Konut

Proje: Unikonut Ispartakule

Unikonut kapsamında Şubat ayının sonuna kadar kampanya uygulanıyor. Buna göre yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunuyor ve 48 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor...



Proje adı: UNİKONUT / Yeni DOĞUŞ İnşaat Taahhüt İthalat ve Ticaret Limited Şirketi


Konut Projelerinde, Tükiye'de ilk ve tek olarak kullanılacak olan PLANETARYUM (GEZEGEN EVİ) bulunmaktadır. Söz konusu bu kubbe biçimindeki alana özel bir projektör yardımı ile gökyüzünün gece görüntüsü yansıtılmakta ve eğlenceli bir eğitim ortamını sunmaktadır. Bu alan aynı zamanda site sakinlerine ve özellikle öğrencilerine 40 kişi kapasiteli bir ders çalışma ve eğitim alanı olarakta hizmet edebilmektedir.

 

Unikonut projesinde ayrıca sosyal tesis olarak; cep sineması, Kapalı ve açık yüzme havuzu, fitness center, türk hamamı, sauna, çok amaçlı spor alanları bulunmaktadır. Projenin kendisine ait olan kreş alanında çocuklarınız yanıbaşınızda ve güvende olacak, ebeveynler olarak sizde lokal alanında nezih komşularınız ile vakit geçirebileceksiniz.

 

Projedeki konut sahibi olan müşteri profili açısından dikkat çekilebilecek önemli bir hususta,  projedeki satışların ilk etapta sadece İstanbul üniversitesi öğretim üyelerine ( hukuk profesörü, kardiyolog, genel cerrah, diş hekimi, iktisat profesör, eczacılık v.b.) yapılmış olmasıdır. Sözkonusu bu seçkin kişiler ile komşu olabilme şansı projeye özel bir ayrıcalık katmaktadır.

 

Projenin mimari olarak en dikkat çeken unsuru ise tamamı ile modern bir sitede klasik apartman duygusunu yaşatabilmesidir. Blok katlarında sadece 2 adet daire olması söz konusu durumu sağlamaktadır.katlarda bulunan 2 adet daire sayısına rağmen bu dairelere 2 asansör ve 2 merpen hizmet vermektedir. Bu husus sadece 361 adet konut sayısı ve mevcut daire sahipleri ile birleştirildiğinde UNİKONUT'u tam manası ile butik bir konut projesi haline getirmektedir. Proje 24.500 m2 alan içersinde, 11 blok ve 361 konuttan oluşmakta ve 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire planları bulunmaktadır. Sağlayacağı avantajlar; Faiz ödenmeyeceği için satın alınan konutun yapacağı değer artış primi müşterilerimizin bütçelerine kar olarak yansıyacağından banka kredisi kullanmak istemeyen müşterilerimize cazip gelmektedir. Sadece %1 peşinat alınan banka kredili model ise peşinat konusunda zaman sıkıntısı yaşayan müşterilerimiz için projemizdeki güncel ekonomik fiyatlardan yararlanabilmek adına cazip bir seçenek oluşturmaktadır.

 

Şubat ayının sonuna kadar sürecek olan kampanya ayrıntısı; Şirket bünyesinde uygulanan 48 ay sıfır faiz uygulaması ile banka kredisi kullanmadan ve kredi maliyetine katlanmadan ödeme imkanı, banka kredili modelde ise sadece yüzde 1 peşinat alınarak düşük faiz oranlı ve dosya masrafsız kredi kullanabilme imkanları mevcut.

 

İletişim Bilgileri; 212 405 05 70  

www.unikonutispartakule.com


projeye sor



Geri Dön