19 / 04 / 2024

Bahçetepe İstanbul ne zaman teslim!

Bahçetepe İstanbul ne zaman teslim!

Firma: Makro İnşaat

Proje: Bahçetepe İstanbul

Başakşehir Bahçetepe İstanbul ne zaman teslim sorusunun cevabı Aralık 2014 olarak yanıt buluyor. Makro inşaat Bahçetepe İstanbul projesi, Olimpiyat Stadı' na çok yakın mesafede yükseliyor...




Makro & Akyapı Ortak Girişimi imzasıyla yükselen  Bahçetepe İstanbul  Evleri İstanbul Avrupa Yakası'nda Başakşehir'de inşa ediliyor. Bahçetepe İstanbul ne zaman teslim sorusuna cevap olarak 2014 Aralık veriliyor. 


Bahçetepe İstanbul projesinde konut fiyatları 158 bin liradan başlangıç gösteriliyor.


'Her evin bir bahçesi, her bahçenin bir evi' sloganı ile dikkat çeken Bahçetepe İstanbul projesi ulaşım açısından çok avantajlı bir bölgede yer alıyor. Projede banka kredisi imkanından yararlanılabildiği gibi firma bünyesindeki ödeme seçeneklerinden de yararlanılabiliyor.


Toplamda 1467 konuttan oluşan Bahçetepe İstanbul projesinde; yüzme havuzu, sauna, fitness center, buhar odası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, alışveriş alanları ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


Olimpiyat Stadı'na çok yakın mesafede yer alan Bahçetepe İstanbul projesinin arsa alanı 81 bin 910 metrekare olarak belirlendi. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu projede konut büyüklükleri 62 metrekare ile 247 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Bahçetepe İstanbul ne zaman teslim!

Bahçetepe İstanbul ne zaman teslim edilecek diye merak edenler için konut teslimlerinin Aralık 2014'te yapılacağı belirtiliyor.


Bahçetepe İstanbul ne zaman teslim!


Bahçetepe İstanbul ne zaman teslim!


Bahçetepe İstanbul iletişim!

Telefon: 444 61 71

Web Adresi: www.bahcetepeistanbul.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön