26 / 04 / 2024

Bahçetepe İstanbul'un satış ofisi nerede?

Bahçetepe İstanbul'un satış ofisi nerede?

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Bahçetepe İstanbul

Yarın satışa çıkacak olan Bahçetepe İstanbul projesinin Kayaşehir'de yer alıyor... Satış ofisinde projenin maketi de yer alacak...



Satışlarının yarın başlaması beklenen ve Cumartesi günü de kampanyalı satışlarının başlaması beklenen  Bahçetepe İstanbul  projesi, Makro ve Akyapı ortaklığında hayata geçiriliyor. 1+1'den 5+1'e kadar farklı konut tiplerinin mevcut olduğu Bahçetepe İstanbul, Başakşehir'de yer alıyor.


Toplam 1.476 adet konutla hayata geçirilmiş olan Bahçe Tepe İstanbul projesinde yer alan konutların büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor ve 242 metrekareye kadar yükseliyor. Projede Bahçetepe Kuleler ve Aile Bağları bölümleri yer alacak.


Bahçetepe İstanbul'un krokisi;


Bahçetepe İstanbul un satış ofisi nerede?


Kayaşehir'deki satış ofisinde satışların başlamasının beklendiği Başakşehir Bahçetepe İstanbul projesinde maket de ziyaretçileri bekliyor olacak. Yarınki satışların şirketin yakın çevresine yapılacağı projede konutların metrekare birim fiyatları 1.900 lira ilâ 2 bin 100 arasında değişiyor.


Bahçetepe İstanbul'un satış ofisi, Kayaşehir'de TEM ve E-5 Karayolları'na yakın mesafede, Arterium, Metro Kent, Onur Kent'e yakın mesafede, olimpiyat metro istasyonuna, Atatürk Olimpiyat Stadı'na, Ağaoğlu My World'e ve Başakşehir etaplarına yakın bulunuyor.


0212 444 67 59 

0212 659 62 22 


www.makroinsaat.com.tr


www.bahcetepeistanbul.com


Yağmur Başak KARA



projeye sor



Geri Dön