19 / 04 / 2024

Bahçetepe İstanbul'un rezidansları satışa çıkıyor! 172 bin TL!

Bahçetepe İstanbul'un rezidansları satışa çıkıyor! 172 bin TL!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Medikule Rezidans

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen ve Makro Yapı ile Akyapı ortaklığı ile konumlandırılan Bahçetepe İstanbul'un rezidansları satışa çıkıyor. Projede fiyatlar 172 bin TL'den başlıyor...



Bahçetepe İstanbul'un rezidansları satışa çıkıyor. Proje, İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor. "Her evin bir bahçesi, her bahçenin bir evi" sloganı ile konumlandırılan Bahçetepe İstanbul projesinin lansmanı geçtiğimiz son baharda yapılmıştı. Başakşehir'de Sağlıkkent'in hemen karşısında yer alan proje, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile yükseliyor.


Bahçetepe İstanbul projesinin rezidans kulelerinin ismi Medikule olarak belirlendi. Sadece 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Bahçetepe İstanbul Medikule'de satışlar 13 Temmuz'da saat 11.00'de başlıyor.


Bahçetepe İstanbul Medikule fiyatları!


Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile hayata geçirilen Bahçetepe İstanbul Medikule etabında ortalama metrekare fiyatı 2 bin 200 lira olarak belirlenirken, fiyatlar 172 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Medikule projesinde 30 katlı 2 blok bulunuyor. Projedeki 1 oda 1 salon konutlar dinamik daire olarak adlandırılırken, 2 oda 1 salon konutlar urban daire olarak adlandırılıyor.


Ulaşım açısından çok avantajlı bir bölgede konumlandırılan Bahçetepe İstanbul projesinde, yüzme havuzu, sauna, fitness center, buhar odası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, alışveriş alanları ve benzeri bir çok sosyal olanak bulunuyor.


Bahçetepe İstanbul Medikule iletişim;


Medikule Adres: Olimpiyat Stadı Yanı, Kayaşehir Girişi Başakşehir/ İstanbul

Medikule Telefon: 444 61 71

Medikule Web Adresi: www.bahcetepeistanbul.com.tr


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön