24 / 04 / 2024

Dumankaya Konsept Halkalı, yarın ön satışa çıkıyor! 122 bin TL'ye! Yüzde 10 indirimle!

Dumankaya Konsept Halkalı, yarın ön satışa çıkıyor! 122 bin TL'ye! Yüzde 10 indirimle!

Toplam 833 konuttan meydana gelen Dumankaya Konsept Halkalı projesi yarın ön satışa çıkıyor. Proje kapsamında belirlenen fiyatlar ön satış döneminde ilk 100 konut için geçerli olacak. Projedeki konutların fiyatları 122 bin TL'den başlangıç gösteriyor



Dumankaya İnşaat'ın hayata geçirdiği Dumankaya Konsept Halkalı, yaklaşık 59 dönümlük bir alana inşa edilecek. Konut ve kent villalarını bir arada sunan proje, 3 adet Konut Bloğu, 3 adet müstakil bahçeli ve gölet manzaralı Kent villası bloğu, 1 adet Ticari blok olmak üzere toplam 7 adet blok ve 833 adet konuttan meydana geliyor.

Yatay konsepti ve fark yaratan mimarisi ile ön plana çıkan Dumankaya Konsept Halkalı, günümüz trendlerine uygun optimum kullanım alanları sunuyor.52-62 metrekare aralığında değişen 1+1, 78-124 metrekare aralığında değişen 2+1, 131-172 metrekare aralığında değişen 3+1 daireler ve özel 4+1 kent villalarından oluşan projede müstakil bir yaşam alanı sağlayan kent villası konseptine sahip bahçe kullanım alanlı dairelerle peyzaj ve göletlerle iç içe bir yaşam sunuyor.

Projede yer alan konutlardan 1+1'lerin fiyatları 122 bin TL ile 159 bin TL arasında; 2+1'lerin fiyatları 179 bin TL ile 306 bin TL arasında ve 3+1'lerin fiyatları 301 bin TL ile 416 bin TL arasında değişiyor.

Ön satışların yarın başlayacağı projede; bu fiyatlar ön satış döneminde ilk 100 konut için geçerli olacak. Ön satışta sunulan kampanya şartlarına göre;

Konsept Halkalı Projesi ön satış kampanya şartları;
Peşin satışlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim uygulanacak,
Vadeli konut satışlarında Banka Konut Kredili Sistem veya Dumankaya Finansman Sistemi tercih edilebilecek,
Banka konut kredili satışlarda peşinat tutarı, ödeme tarihi ve liste fiyatı üzerinde indirim oranı aşağıda belirtildiği şekilde uygulanacak.

Dumankaya Vadeli Finansman Sistemi'nde yüzde 25 peşinat (peşinat hemen ödeniyor) geri kalan kısmı konut kredisi ve yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Ya da hemen yüzde 35 peşinat, yüzde 65 bakiye, 30 ay eşit taksitle tercihini de seçmeyenler için yüzde 50'si peşin ödeme koşulu sunuluyor. Buna göre hemen yüzde 50 peşinat veriliyor. Kalan bakiye 40 ay eşit şekilde taksitlendiriliyor.

TAGO Mimarlık tarafından dizayn edilen proje, farklı mimarisi, geniş peyzaj alanları, göletleri ve geniş sosyal imkanları ile yaşamın içinde bir konsept sunuyor.

Dumankaya Konsept Halkalı Projesi sosyal imkanlarıyla da bölgede fark yaratıyor. Gün içeresindeki stresin atıldığı fitness center, sauna, buhar odası, 500 metrekarelik   geniş açık yüzme havuzu   ve gölet kenarlarında keyifle vakit geçirilecek peyzaj alanları yer alıyor.

Ayrıca; catering, ev temizliği, sağlık hizmetleri gibi rezidans hizmetlerinin yanı sıra; 24 saat güvenlik, açık ve kapalı otopark alanları da bulunuyor.

Proje ön satışları Avrupa yakasında Dumankaya Esenyurt-Bahçeşehir satış ofisinden, Anadolu Yakasında ise Göztepe Konut Projeleri Tanıtım Merkezinden yapılacak.

Adres 1: Esenyurt-Bahçeşehir Satış Ofisi; Sanayi Mahallesi Hoşdere – Bahçeşehir Yolu No:22 Esenyurt/İSTANBUL
0212 672 88 98

Adres 2: Dumankaya Göztepe Konut Projeleri Tanıtım Merkezi; Optimum Outlet Center yanı E-5 karayolu üstü, Yenisahra - İstanbul
0216 315 95 98

Not: Ayrıca diğer tüm Dumankaya satış ofislerinde de proje hakkın da bilgi alınabilecek.

http://www.dumankaya.com/

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön