25 / 04 / 2024

Bakan Bekir Pakdemirli'den müjdeli haber geldi! İlk ödeme bugün!

Bakan Bekir Pakdemirli'den müjdeli haber geldi! İlk ödeme bugün!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada fındık üreticilerine müjdeli haberi verdi. Fındık üreticileri için ilk ödemenin bugün yapılacağını açıkladı.



Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli , "Toprak Mahsulleri Ofisimizin Fındık Alım Kampanyasının ilk 8 gününde fındık teslim eden 2.507 üreticimizin hesaplarına fındık alım bedeli olarak toplam 75 milyon TL'yi bugün yatırıyoruz" diye konuştu.

Bakan Bekir Pakdemirli den müjdeli haber geldi! İlk ödeme bugün!

FINDIK ÜRETİCİLERİNE TOPLAM 75 MİLYON TL ÖDENECEK

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bakan Pakdemirli sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamayla fındık üreticilerine ilk ödemenin bugün yapılacağını duyurdu. Pakdemirli, üreticilerin hesaplarına toplam 75 milyon lira yatırılacağını aktardı.

Bakan Pakdemirli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Fındık üreticilerimize ilk ödemeyi yapıyoruz. Toprak Mahsulleri Ofisimizin Fındık Alım Kampanyasının ilk 8 gününde fındık teslim eden 2.507 üreticimizin hesaplarına fındık alım bedeli olarak toplam 75 milyon TL'yi bugün yatırıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun."

Bakan Bekir Pakdemirli den müjdeli haber geldi! İlk ödeme bugün!

Bakan Pakdemirli'den açıklama geldi: Çiftçiye kolaylık sağlanacak!

Bakan Pakdemirli'den üreticilere destek müjdesi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön