26 / 04 / 2024

Bakan Nebati açıkladı! Borsa İstanbul'a 13,6 milyar lira yabancı yatırımcı girişi gerçekleşti!

Bakan Nebati açıkladı! Borsa İstanbul'a 13,6 milyar lira yabancı yatırımcı girişi gerçekleşti!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlere 1-18 Ağustos arasında 13,6 milyar lira yabancı yatırım girişi gerçekleştiği açıklandı.



Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlere 1-18 Ağustos tahihleri arasında 13,6 milyar lira yabancı yatırım girişi gerçekleştiğini, TCMB brüt rezervinde de 3 haftalık süreçte 15,4 milyar dolar artış kaydedildiğini belirtti.

Bakan Nebati açıkladı! Borsa İstanbul a 13,6 milyar lira yabancı yatırımcı girişi gerçekleşti!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Sostal medya Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Borsa İstanbul'un öncülüğünde sermaye piyasalarının derinleşmeyi sürdürdüğüne vurgu yaptı.

Borsa İstanbul'da işlem gören ve rekor seviyeleri test eden şirketlere 1-18 Ağustos 2022 tarihleri arasında 13,6 milyar TL yabancı yatırım girişi gerçekleştiğini kaydeden Nebati, eş zamanlı olarak, TCMB brüt rezervinde de 3 haftalık süreçte 15,4 milyar dolar artış kaydedildiğini vurguladı. İşte Bakan Nebeti'nin yaptığı açıklama...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön