27 / 04 / 2024

Bakan Nebati duyurdu: Deprem bölgesindeki vatandaşlara önemli haber!

Bakan Nebati duyurdu: Deprem bölgesindeki vatandaşlara önemli haber!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin ardından Şanlıurfa’ya giderek incelemelerde bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati deprem bölgesindeki vatandaşlara iyi haberler verdi.



Şanlıurfa’da incelemelerde bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası verilen desteklerin artırılacağını ve kredilerde de ilave kolaylıklar sağlanacağını duyurdu.

Bakan Nebati duyurdu: Deprem bölgesindeki vatandaşlara önemli haber!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'daki enkaz alanlarında incelemelerde bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, merkez Haliliye ilçesinde yaşanan depremden hasar gören ve yıkılan binalardaki arama kurtarma faaliyetlerini inceledi.
Burada bir açıklama yapan Bakan Nebati, depremden ardından etkilenen bölgelerde yaşanılan sorunların hafifletilmesine yönelik birçok tedbir aldıklarını söyledi.,

Bu tedbirleri önümüzdeki günlerde de almaya devam edeceklerinin altını çizen Nebati, depremin ardından bölgede yaşayan ve ödeme güçlüğü çeken vatandaşların talep etmeleri halinde bankalar nezdindeki borçlarının ertelenmesine ve kredi kartı taksit sürelerinin artırılmasına yönelik kararlar aldıklarını bildirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön