19 / 04 / 2024

Bakanlık ve bağlı birimlerince kullanılan hizmet binaları TBMM'de!

Bakanlık ve bağlı birimlerince kullanılan hizmet binaları TBMM'de!

Bakanlık ve bağlı birimlerince kullanılan hizmet binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Akın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...



CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, bakanlık ve bağlı birimlerince kullanılan hizmet binalarına ilişkin soru önergesi verdi. Akın, sorusunun Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Akın, ''Aşağıdaki sorularımın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih Dönmez tarafından yazılı olarak yanıtlaması hususunda gereğini arz ederim'' diye konuştu. 

Bakanlık ve bağlı birimlerince kullanılan hizmet binaları TBMM de!

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın'ın soruları:
1. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na bağlı daire başkanlıkları, müdürlükler ile il ve bölge müdürlüklerinin kullanımında kaç adet bina bulunmaktadır?

2. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na bağlı daire başkanlıkları, müdürlükler ile il ve bölge müdürlüklerinin kullanımında bulunan mülkiyeti olmayan binaların kaçı kiralanmıştır?

3. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na bağlı bütün birimlerde kullanılan binaların kiralanmasına hangi kriterlere göre karar verilmektedir?

4. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na bağlı kiralık binaların yıllık kira gideri toplamı ne kadardır?

5. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na bağlı bütün birimlerde kullanılan binaların kaçı bakanlık mülkiyetindedir? 

Nuran AYDIN/Emlakkulisi.com 
 


Geri Dön