26 / 04 / 2024

Bakırköy City ödeme bilgisi!

Bakırköy City ödeme bilgisi!

Firma: Beyaz İnşaat

Proje: Bakırköy City

Bakırköy City ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. Hemen tapu hemen teslim fırsatı sunulan Bakırköy City projesi Beyaz İnşaat imzasını taşıyor.



Bakırköy City projesi iki etapta 5 katlı 5 blok ve 9 katlı 5 bloktan meydana geliyor. 5 bin metrekarelik yeşil alana sahip proje 20 bin metrekare alan üzerinde inşa edilidi. 

Hemen tapu hemen teslim fırsatı sunulan Bakırköy City'de satışlar son daireler için devam ediyor. Bakırköy City'nin 1. etabında 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler, 2. etabında ise geniş aileler için 4+1 ve 6+1 dublex daire seçenekleri yer alıyor.

 

Bakırköy City ödeme bilgisi!


Bakırköy City ödeme bilgisi!

24 ay 0 faizle ödemelerin yapıldığı projede yüzde 25 peşinatla 24 ay vade farksız ödeme yapılabiliyor. Kişiye özel ödeme planının oluşturulduğu projede ayrıca banka kredisi de kullanılabiliyor. 
 
Birçok sosyal alana sahip projede fitness salonları, kapalı otoparklar, yüzme havuzları, görsel şelaleler, yürüyüş parkurları, saunalar, türk hamamları bulunuyor. 

Geniş deniz manzarasına ve yeşil alana hakim dairelerden meydana gelen projede 7/24 güvenlik hizmeti de sunuluyor. Bakırköy City  Beyaz İnşaat  imzasını taşıyor. 

 


Bakırköy City Adres: Kartaltepe Mahallesi, Koşuyolu Caddesi, Bakırköy/İstanbul


Telefon: 0212 542 41 11 
Web: http://www.bakirkoycity.com.tr
Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön