25 / 04 / 2024

Bakırköy City Rezidans ödeme planı!

Bakırköy City Rezidans ödeme planı!

Firma: Beyaz İnşaat

Proje: Bakırköy City

Bakırköy City Rezidans ödeme planı kapsamında vade farksız taksit yapılabiliyor. Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede konut fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor.



Bakırköy City Kartaltepe'de dairelerin büyüklükleri minimum 87 metrekare, maksimum ise 217 metrekare olarak tasarlandı. Proje 200 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor. 


Bakırköy City Rezidans ödeme planı doğrultusunda lansmana özel avantajlar devam ediyor. Projenin 2017 yılının Haziran ayında tamamlanması öngörülüyor. 


Blokların 10 katlı şekilde tasarlandığı  Beyaz İnşaat   Bakırköy City  165 tane konut ve 33 tane mağazadan oluşuyor. 


İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de yükselen Bakırköy City Konutları Veliefendi Hipodromu'nun karşısında yer alıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri bulunuyor.


Kartaltepe Bakırköy City Residence'de açık - kapalı dört mevsim yüzme havuzu, kar odası, hobi odaları, buhar odası, Türk hamamı, otopark, sauna, basketbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları ve fıtness salonu gibi kullanım alanları mevcut. 

Bakırköy City Rezidans ödeme planı!

Beyaz İnşaat imzası taşıyan Bakırköy City Evleri için 36 ay vade farkı olmadan taksit uygulanıyor. Projede dairelerin metrekare bazında fiyatları 12 bin TL'den başlıyor. 

18 soruda Bakırköy City projesi!

Kartaltepe Bakırköy City ulaşım: Kartaltepe Mahallesi, Koşuyolu Caddesi, Bakırköy


Bakırköy City Residence satış ofisi

Telefon: 444 40 29 

Web: www.bakirkoycity.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön