19 / 04 / 2024

Balance Güneşli değişimin kapılarını açıyor!

Balance Güneşli değişimin kapılarını açıyor!

Firma: Balance Gayrimenkul

Proje: Balance Güneşli

Balance Güneşli'de yatırımcısına taşındığı an kurumsal hizmetlerini aksatmadan devam ettirme fırsatı sunuluyor..



Basın Ekspres Yolu üzerinde değişimin kapılarını açan Balance Güneşli'de yatırımcısına taşındığı an kurumsal hizmetlerini aksatmadan devam ettirme fırsatı sunuyor.

Tüm inşaat süreci tamamlanan Balance Güneşli’de ofis sahibi olan yatırımcılar asla değer kaybetmeyerek, aksine her geçen gün değer kazanacak bir yatırım aracına sahip oluyor. Satın alınan ofis istendiği anda yatırıma dönüştürülüp kiraya verilebiliyor ve yüksek kira getirisi ile yatırımı sübvanse etmeye başlıyor. 

Balance Güneşli değişimin kapılarını açıyor!

Kurumsal yapıya katkıda bulunan prestijli ofis ve hizmetler

Tüm hizmetlerin A plus ofis projesi kalitesinde sunulduğu Balance Güneşli’de projede 50 metrekare ile 2 bin 500 metrekare arasında farklı ihtiyaçlara göre plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimler yer alıyor. Dikey blokta yer alan plaza, loft ve stüdyo ofisler plaza kültürünün avantajlarıyla, çalışanlara yüksek kaliteli profesyonel yaşam standartları sunuyor.

Balance Güneşli’de 51 ile 137 metrekare arasında ki stüdyo ofisler ile 104 ile 212 metrekare arasında değişiyor. Loft ofisler küçük ölçekli firmalara hizmet vermek üzere hemen taşınmaya hazır bulunuyorlar. 

İş arasında Yaşam Sokağı’nda bir kahve molası

Balance Güneşli’ye artı değer katan bir başka unsurda Yaşam Sokağı… Yaşam Sokağı’nda, günlük hayatın getireceği her türlü ihtiyacın karşılanabileceği hizmet noktaları bulunuyor. Starbucks ve Sokak Kahvecisi gibi en iyi hizmeti veren markalar ile Migros, Koleksiyon Mobilya, İkamet Döner ‘de Yaşam Sokağı’nda yer alıyor. 

 

Mahmutbey Mahallesi Taşocağı Yolu No:19 
Güneşli / İstanbul 


www.balancegunesli.com.tr

 


projeye sor



Geri Dön