19 / 04 / 2024

Balıkesir Bendis Villaları'nda fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor!

Balıkesir Bendis Villaları'nda fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor!

Firma: İkan İnşaat - Aras

Proje: Bendis Villaları

İkan İnşaat ve Aras İnşaat ortaklığıyla yükselen projede toplam 42 adet villa yer alıyor. Balıkesir Bendis Villaları 'nda fiyatlar 550 bin TL 'den başlıyor.



Toplam 21 bin 500 metrekare arsa alanına yayılan projedeki villalar 250 metrekare alandan oluşuyor. Proje Balıkesir İl'i Gömeç'e bağlı Karaağaç beldesindeki Artur/Güvercin Koyu'nda yükseliyor.


Deniz manzaralı evlerden meydana gelen projede dubleks ve tripleks villalar yer alıyor. Projede her villaya özel 40 metrekarelik özel hobi bahçesi bulunuyor.


Sosyal etkinleri içerisinde çocuklar için oyun parkı, yüzme havuzu, site içi yürüyüş parkuru, cafe ve restaurant, basketbol sahası, voleybol sahası, minyatür futbol sahası, açık hava fitness aletleri yer alıyor.


Ulaşım bilgisine göre proje Ayvalık'a 14 kilometre, Burhaniye'ye 19 kilometre , Edremit ve Akçay'a 28 kilometre, Altınoluk'a 45 kilometre, İzmir'e 150 kilometre mesafede bulunuyor.


Balıkesir Bendis Villaları'nda fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor ve 750 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Projede teslimler Haziran 2016'da yapılması planlanıyor. 


Adres: Karaağaç Mah. Artur Güvercin Koyu Gömeç/Balıkesir


Telefon : 444 90 88

http://www.bendisvillalari.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön