27 / 04 / 2024

Balıkesir-İzmir karayolu ulaşıma kapandı!

Balıkesir-İzmir karayolu ulaşıma kapandı!

Balıkesir-İzmir karayolu ulaşıma kapandı. İstanbul'u Ege bölgesine bağlayan Balıkesir-İzmir karayolunda yağış nedeniyle ulaşım durdu. Ekipler, Çanakçı mevkisinde yolu açmak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.



Balıkesir'de öğlen başlayan ve etkisini artırarak devam eden kar yağışı, ulaşımda aksamalara yol açtı.


İstanbul'u Ege bölgesine bağlayan Balıkesir-İzmir karayolunda yağış nedeniyle ulaşım durdu. Ekipler, Çanakçı mevkisinde yolu açmak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.


Yolda kalan sürücüler ise çalışmaların tamamlanmasını bekliyor.


Bu arada, Balıkesir'i Bigadiç ve Sındırgı ilçelerine bağlayan yolun Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesi yakınındaki bölümünde trafik kontrollü ve güçlükle sağlanıyor.


Çanakkale'de eğitime kar engeli


Çanakkale'de, yoğun kar yağışı nedeniyle okul öncesi kurumlar, ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün öğleden sonra ve yarın için ara verildi.


Valilikten yapılan açıklamada, kentte olumsuz hava koşullarının etkili olduğu belirtildi.


Bunun, günlük yaşamı etkilediği ifade edilen açıklamada, okul öncesi kurumlar, ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün öğleden sonra ve yarın için ara verildiği duyuruldu.


Açıklamada, yılbaşı ve hafta sonu tatilleri de eklendiğinden okullarda eğitime 5 Ocak 2015 Pazartesi günü yeniden başlanacağı ifade edildi.


AA


Geri Dön