29 / 03 / 2024

Balıkesir Şehir Hastanesi Mayıs 2016'da açılacak!

Balıkesir Şehir Hastanesi Mayıs 2016'da açılacak!

Balıkesir'in sağlık alanındaki yatırımlarda zirveye koştuğunu vurgulayan Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "850 yataklı şehir hastanesini de Mayıs 2016'da hizmete açacağız" dedi.



Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir'de yapımı devam eden 850 yataklı şehir hastanesinde incelemelerde bulundu. Balıkesir-İzmir yolu üzerinde yapımı devam eden Şehir Hastanes inşaat sahasında Vali Mustafa Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve bürokratlarla birlikte incelemelerde bulunan Bakan Müezzinoğlu, inşaat yetkililerinden hastanenin Mayıs 2016'da bitirilmesi için söz aldı. 


KRİZLER GERİDE 

Türkiye'de yüzde 47 oy almış bir partiye "Laikliğe karşı odaksın" diyerek kapatılma davası açıldığını hatırlatan Bakan Müezzinoğlu "2008'de AK Parti kapatılsaydı bedeli millet ödeyecekti. Bugün Avrupa'nın şehirlerinde olan hastaneleri inşa ediyoruz. Balıkesir'in 850 yataklı şehir hastanesini de 16 Mayıs 2016'da açacağız" dedi. 


Balıkesir programı kapsamında Vali Mustafa Yaman'ı makamında ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, Ahilik Haftası dolayısıyla da Büyükşehir Belediyesi'nde esnaf odası başkanlarıyla bir araya geldi. Esnaf odası başkanlarına seslenen Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Türkiye'nin bir gecede dolar ve faizin fırladığı, krizlerin yaşandığı günleri geride bıraktığını kaydetti.


Habertürk Egeli


Geri Dön