23 / 04 / 2024

Banka borcu olana müjde! 400 bin TL'ye kadar kredi fırsatı!

Banka borcu olana müjde! 400 bin TL'ye kadar kredi fırsatı!

Banka borcu olan vatandaşların yüzünü güldürecek ihtiyaç kredisi fırsatı Ziraat Bankası, Halkbank ve Şekerbank tarafından duyuruldu. Kredi borcu olanlar 400 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilecekler. İşte ihtiyaç kredisinin detayları...



Bankaya borcu olan vatandaşların yüzünü güldürecek gelişme 3 bankadan geldi. Borcu olanlar 400 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilecekler. Ziraat Bankası, Halkbank ve Şekerbank kampanya yaparak hızlı bir şekilde borç transferi kredisi vereceğini duyurdu. 400 bin TL'ye kadar limit ayıran bu bankalar 24 ay vadeli olarak kredi imkanı sunuyorlar. İşte tüm detaylar... 

Ziraat Bankası

Ziraat Bankası'na borç kapatma kredisi başvurusu yapacak olan vatandaşlar banka şubelerine giderek kimlik ve gelir belgesi ile birlikte düşük faizli transfer kredisi başvurusu yapabilecekler.   Sigortalı olarak çalışan ve emekli olan vatandaşların başvurabileceği kredi için şubelere gitmeniz yeterli. 

Emekli olan vatandaşların Ziraat Bankası üzerinden kredi kullanabilmeleri için maaşını bu bankadan alması veya maaş taşıma işlemi yapması gerekiyor. 

Banka borcu olana müjde! 400 bin TL ye kadar kredi fırsatı!

Halkbank

Banka borcu olan vatandaşlar Halkbank üzerinden e devlet destekli olarak düşük faiz oranları ile borç transfer kredisi başvurusunda bulunabiliyorlar. 400 bin TL'ye kadar kullanabileceğiniz bu krediler de bankalar çizim gelir durumunuza bakarak limit belirleyecek. 

Banka borcu olana müjde! 400 bin TL ye kadar kredi fırsatı!

Şekerbank

Şekerbank üzerinden ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar da sadece banka şubelerinden işlem yapabilecekler. Emekli olup kredi kullanmak isteyenlerin maaşlarını bu banka üzerinden almaları gerekmektedir. 

İhtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan kişiler 36 ay vadeye kadar alacakları kredide ilk taksit ödemesinde 3 ay ertelemeli 50.000 TL kredi kullanabilecekler. 50 bin TL ile 400 bin TL arasında borç transferi kredisi kullanacak olanlar sadece 24 ay vade fırsatından faydalanabilecekler... 

Emekli olamayanlar müjde! Aylık 1.084 TL verilecek..

Emeklilere karşılıksız 2 bin 500 TL ek ödeme! Başvuran alıyor...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön