26 / 04 / 2024

Bankalar muslukları kapattı, konut kredisi faizleri yine yükseldi!

Bankalar muslukları kapattı, konut kredisi faizleri yine yükseldi!

Bankaların kredi faiz oranlarında bilindiği üzere çeşitli dönemlerde değişimler yaşanıyor. 12-24-36 ay vadeyle kredi ödeme şartlarını merak edenler bankaların sitelerini ziyaret ederek son değişimleri merak ediyor.



Normalleşme sürecinde devreye alınan düşük faizli kredi kampanyalarının sona ermesiyle birlikte gözler güncel faiz oranları merak konusu oldu.

KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Takvim'de yer alan habere göre; güncel kredi faiz oranları konut, ihtiyaç ve taşıt kredileri açısından merak ediliyor. Halkbank müşterilerine ihtiyaç için 1.31, konut için 0.99 ve taşıt için de 1.30 faiz oranı sunuyor. Ziraat Bankası ise ihtiyaç için 1.32, konut için 1.29 ve taşıt için de 1.30 faiz oranı sağlıyor. Aynı zamanda İş Bankası kredi faizleri de vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İş Bankası ihtiyaç için 1.30 oran, konut için 1.25 oran ve taşıt için de 1.30 oran sunuyor. Konut kredisi faizleri 2020 güncel rakamları Vakıfbank için de belli oldu. Vakıfbank ihtiyaç için 1.34 oran, taşıt için 1.25 oran ve konut için de 1.29 oran sağlıyor.

Konut kredisi faiz oranları İNG Bank ve Denizbank için de merak ediliyor. İNG ihtiyaç için 1.19, konut için 1.24 oran ve taşıt için de 1.17 oran veriyor. Denizbank ise ihtiyaç için 1.76 oran, konut için 1.34 oran ve taşıt için de 1.41 oran sunuyor. Bankaların kredi faiz oranlarıyla ve kredi koşullarıyla ilgili olarak detaylı bilgi almak için bankalarla iletişime geçmek gerekiyor. Bankalar, müşterilere özel kampanyalar ve fırsatlar sunabiliyor. Bu nedenle vatandaşların durumlarına göre alabilecekleri kredi tutarları, faiz oranları, şartları ve vadeleri değişkenlik gösterebiliyor. Dolayısıyla en detaylı ve sağlıklı bilgi için bankalarla iletişime geçiliyor.

Konut kredisi faiz oranlarında son durum ne oldu Ekim 2020?

En düşük konut kredisi faizi hangi bankada?


Geri Dön