24 / 04 / 2024

Banu Evleri Ispartakule projesinde dolarını bozdurana indirim!

Banu Evleri Ispartakule projesinde dolarını bozdurana indirim!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine başlatılan döviz bozdurma kampanyasına destek amaçlı Banuevleri Ispartakule 2 ve Banuevleri Ispartakule 3 projelerinde 20 bin dolar ve üzeri döviz bozduranlar, bozdurduğu döviz miktarının yüzde 6.1'i oranında indirim alıyor.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine başlatılan döviz bozdurma kampanyasına destek amaçlı Banuevleri Ispartakule 2 ve Banuevleri Ispartakule 3 projelerinde 20 bin dolar ve üzeri döviz bozduranlar, bozdurduğu döviz miktarının yüzde 6.1'i oranında indirim alıyor.


BAHÇRŞKHİR Banuevleri projesinin yapımcısı olan Hasanoglu inşaat, döviz bozdurma kampanyasında yerini aldı. Şirket Bamıevİeri Ispartakule 2 w Banuevleri Ispartakule 3 projelerinde 20 bin dolar ve üzeri döviz bazdunf> daire satın alan lara bozdurduğu döviz miktarının yüzde 6.1'i oranında indirim yapıyor. Kampanya 30 Arahk'a kadar, 30 daire ile sınırlandırıldı. Son yıllarda İstanbul' un cazibe merkezi haline gelmiş olan Ispartakule'de 18 bin metrekare alan üzerine konumlandırılmış olan Banuevleri Ispartakule 2 nin 15 hin metrekaresi peyzaj alanı olarak planlandı. 


YÜKSEK YATIRIM FIRSATI 


Stüdyo ve 1+1 dairelerin bulunmadığı Banuevleri Ispartakule 2 projesi, tamamı ile aile yaşantısına hitap etmesinin yanışını konsepti, nitelikleri ve lokasyonu nedeniyle yatırımcılara da yüksek yatının fırsatı sunuyor. 


TABİATLA İÇ İÇE PROJE 


Hasanogju inşaat yetkilileri, "Aile hayatının güvenliği ve dokunulmazlığı herşeyden önemlidir. Bu anlayışla kullanışlı ve konforlu alanlar oluşturduk. Çocuklannızın rahatça oflayabileceği tabiatla içiçe bir yuva tasarladık. Özel peyzaj alanlarıyla Banuevleri 2'yi hayallerdeki konut olarak ortaya çıkardık" dediler. 


HOBİ BAHÇELERİ 


Banuevleri Ispartakule 3 ile ilgili de bilgi veren yetkililer, "Hobi bahçelerinde tabiatın renk w dokularıyla huzur dolu günler yaşarken mimaride uygulanan modem çizgUerle 2+1 ve 3+1 dairelerde de maksimum ev konforunu yakalamak mümkün" ifadelerini kalkındılar. 


Banuevleri 2'de Teslimler Ağustos 2018'de!


YAPIMINA 2016 yılınuı Ocak ayında başlanan Banuevleri Ispartakule 2ele konut teslimleri Ağustos 2018' de gerçekleştirilecek. 4 adet apartman bloğu içerisinde 3 farklı tipte 220 adet konuttan oluşan konforlu daire seçenekleri ile geniş ailelere ferah alanlar sağlayan Banuevleri Ispartakule 2de 120 mJ 2+1,159 m* 3+1 ve 174 m*' 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. 


18 BİN METREKARE ALANDA 


KURULU İstanbul Avcılar ilçesine bağlı Ispartakulede hayata geçirilen Banu Kvleri Ispartakule 2 projesi 18 bin metrekare arsa alanında iıışa ediliyor. Banu Kvleri Ispartakule 2 projesi I lasanoğlu inşaat imzasını taşıyor. Banu Kvleri Ispartakule 2 projesinde 2 oda 1 salon, 3oda 1 salon ve 4oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Banu Kvleri Ispartakule 2 projesinde 220 daire ve 16 dükkan yer alıyor. Proje 14 katlı dört blok olarak planlandı. 


HAYATA DEĞER KATACAK 


Proje kat maliklerinin genel olarak tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği, keyifli vakit geçirebileceği, aynı zamandı bulunduğu lokasyona da değer katacak olan farklı metrekarelerdeki 17 adet ticari alanlar ile basketbol/voleybol sahası, çocuk oyun alan lan, sauna, hamam, fıtness çenter, kapalı yüzme havuzu, mescit ve açık/kapalı otoparklarıyla yüksek standartlarda bir yaşam kalitesi sunmayı vaadediyoe.


16 adet ticari ünite 


AYNI lokasyon da yer alan Banuevleri Ispartakille 3 Hasanoğlu İnşaat güvencesi ile 2015 Ocak ayında inşasına başlandı, inşaat sürecinin sona erdiği, teslimlerin devam ettiği Banuevleri Ispartakule 3 projesi; bulunduğu lokasyon da ilk ve tek obua özelliğini taşıyan sınıriı sayıda hobi bahçelerine sahip 37 adet 2+1 ve 37 adet 3+1 daire seçenekleri ile ana bulvar üzerine konumlandırılmış günlük ihtiyaçların karşılanabildiği 16 adet ticari üniteden oluşuyor. 


22 KATLI TEK BİR BLOK


 Konsept olarak 22 katlı tek bir apartman bloğu olarak tasarlanan Projede, her biri güney cephe olarak konumlandırılmış 2+1 daireler 121 m1,3+1 daireler ise 171 ma brüt alana sahip bulunuyor. 

Banuevleri Ispartakule 3 projesi 74 daireden meydana geliyor. Projenin zemin katında 16 adet ticari ünite bulunuyor. Banuevleri Ispartakule 3te 16 bin 893 metrekare arsa üzerine kurulan projenin inşaat alanı 22 bin 500 metrekare olup, peyzaj alanı ise 3 bin 500 metrekare olarak belirlendi 


PROJELER İLGİ ODAĞI 


Son yıllarda dev yatırımlarla, Avrupa yakasının yeni cazibe merkezi haline gelmiş olan Bahçeşehir Ispartakule de, hayata geçirdiği markanın bölgedeki yatırımlarının devamı olan Banuevleri Ispartakule 2 ve Banuevleri Ispartakule 3 projeleri ile markanın sorunsuz, keyifli, dinamik, kadı ve güvenli yaşam vaatleri ile yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı olmayı hedefliyor.


Yeni Akit 


Geri Dön