26 / 04 / 2024

Banu Evleri'nde faiz oranı 0.99'a indi!

Banu Evleri'nde faiz oranı 0.99'a indi!

Firma: Hasanoğlu İnşaat

Proje: Banu Evleri Ispartakule

Hasanoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Banu Evleri projesinde Vakıf Katılım ve Ziraat Katılım Bankası’nın finansman oranlarında indirim kampanyası sunuluyor. Proje kapsamında daireler 0,99 vade oranı ile satılıyor. 



Hasanoğlu İnşaat, Ziraat Katılım Bankası ve Vakıf Katılım Bankası'nın finansman oranlarında indirim kampanyasına Banu Evleri projeleriyle destek veriyor. Kampanya kapsamında 0,99 vade oranı ve 180 aya varan vade olanağı ile projeden ev satın alabiliyor. 

Banu Evleri Ispartakule'de 18 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor. 15 katlı dört adet bloktan oluşan Banu Evleri'nde 220 adet daire bulunuyor. 2+1'den 4+1'e kadar farklı büyüklüklerde daire tipler mevcut. Dairelerin büyüklükleri 135 metrekare ile 189 metrekare arasında değişiyor.

Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde fitness center, Türk hamamı ve sauna, mescit, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, süs havuzları, kamelyalar ve peyzaj alanları, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş yolları bulunuyor. 

Banu Evleri lokasyon

Banu Evleri İstanbul Havalimanı'na 25 kilomere, Kuzey Marmara Otoyolu'na 20 kilometre, metroya 600 metre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne 25 kilometre mesafe uzaklıkta konumlanıyor. 

Telefon:  444 93 13
Web: www.banuevleri.com.tr


projeye sor



Geri Dön